1. Home
  2. VIB

Veiligheidsinformatiebladen

Veiligheidsinformatiebladen (VIB / MSDS) geven informatie over een stof of mengsel voor het beheer van chemische stoffen op de werkplek. Niet alle veiligheidsinformatiebladen van Ecolab, Nalco Champion en Nalco Water zijn online beschikbaar.

Als er zich een ongeval, lekkage of andere chemische noodsituatie voordoet, neem dan contact op met de betreffende lokale contactpersoon voor noodgevallen.

VIB ECOLAB EU

De veiligheidsinformatiebladen van Ecolab voor Europa zijn online beschikbaar. Zoek via de onderstaande link naar een Europees veiligheidsinformatieblad van Ecolab.

VIB ECOLAB

De veiligheidsinformatiebladen van Ecolab voor Noord-Amerika, het Midden-Oosten/Afrika (MEA) en bepaalde landen in Zuid-Amerika en Azië-Pacific zijn online beschikbaar. Ga naar het VIB-portaal van Ecolab om dit Ecolab-VIB te zoeken.

VIB NALCO Water

De veiligheidsinformatiebladen van Nalco Water zijn niet online beschikbaar. Klik hieronder voor het aanvragen van een veiligheidsinformatieblad bij de klantenservice van Nalco Water.

VIB NALCO CHAMPION

Veiligheidsinformatiebladen van Nalco Champion en ChampionX zijn niet online verkrijgbaar. Klik hieronder voor het aanvragen van een veiligheidsinformatieblad.