Markten die we voorzien van producten en diensten

Succesverhalen in de horeca

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen horecaverhalen gevonden

DP Hotels Group behaalt optimale resultaten

De Sleep Inn in Fort Lauderdale, Florida, dat deel uitmaakt van de DP Hotels Group, deelt hun ervaring over de meerwaarde die die het bedrijf ziet in de samnewerking met Ecolab om optimale resultaten te behalen door middel van geïndividualiseerde oplossingen voor al hun accommodaties.

Little Palm Island Resort ontvangt gepersonaliseerde service

Little Palm Island Resort op de Florida Keys deelt hun ervaring over de meerwaarde die het bedrijf ziet in de persoonlijke relatie met Ecolab, die elk probleem kan oplossen, ongeacht de geografische ligging of lokale omstandigheden.

Hospitality Tips for Guest Satisfaction

Slimme strategieën ter bescherming van uw reputatie

Zoekt u innovatieve ideeën om concurrerende en operationele hospitalityvoordelen te behalen; om voorop te lopen, op te vallen en de gasttevredenheid te verhogen? Bekijk Ecolabs best practices op gebied van hospitality voor eenvoudig te implementeren strategieën en interessante tips voor quick-win verbeteringen in uw hotel - verrassende manieren om de klantbeleving te verbeteren, slimme strategieën om uw marges te maximaliseren en nog veel meer.

Oplossingen voor de horeca

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen horeca-oplossingen gevonden