Ecolab Life Sciences provide manufacturer’s a partnership and confidence through achievable cleaning and disinfection programs.

Experts inzake Life Sciences

Onze experts zijn gepassioneerd door patiëntenveiligheid, klantentevredenheid en naleving van de regelgeving. We bieden de fabrikant een partnerschap waarop hij kan vertrouwen met realistische reinigings- en desinfectieprogramma's.

  • On-site evaluatie en kennis van best practices
  • Validatie-expertise
  • Advies op het gebied van microbiologie en het waarborgen van steriliteit
  • Ondersteuning van wereldwijde naleving van regelgeving
  • Harmonisatie-instrumenten
  • Training op locatie
  • Ervaring met casestudy's
Asheesh Kumar Agrawal

Asheesh Kumar Agrawal

Asheesh is een expert op het gebied van CIP- en COP-processen, on-site evaluatie, GMP kennis, reinigingsvalidatie, CIP-procesoptimalisatie en training op locatie.
Thomas Altmann

Thomas Altmann

Thomas is een expert op het gebied van reinigingschemie, reinigingsprocessen, reinigingsvalidatie en naleving van de regelgeving.

Laura Brennan

Laura Brennan

Laura heeft eerder gewerkt als farmaceutische microbioloog, waarbij ze zich voornamelijk bezighield met het maken van terminaal gesteriliseerde producten.

David Collins

David Collins

David Collins is een gediplomeerd bioloog met meer dan 8 jaar ervaring in de farmaceutische en cosmetische microbiologie. Aan de Universiteit van Portsmouth behaalde David zijn grootste onderscheiding in de biologie en hij voltooide later zijn stage in de stamcelonderzoekslaboratoria van de Universiteit van Palermo, Sicilië.
Matt Cokely

Matt Cokely

Matt heeft 10+ jaar ervaring als farmaceutisch microbioloog in de geneesmiddelenindustrie.

Leslie Curry

Leslie Curry

Leslie is de Vice President van Global Validation Services and Regulatory Affairs voor Ecolab Life Sciences.

Jane Forbes

Jane Forbes

Jane heeft meer dan 18 jaar werkervaring als farmaceutische microbioloog in de farmaceutische en biotechnologische industrie.

Helen Gates

Helen Gates

Helen Gates BSc (Hons), is een afgestudeerd microbioloog met meer dan vijftien jaar ervaring in de farmaceutische sector als farmaceutisch microbioloog.
Madison Hoal

Madison Hoal

Madison is een farmaceutisch microbioloog die ervaring heeft in de productie van een reeks farmaceutische producten, waaronder niet-steriele vloeistoffen, plaatselijk aan te brengen producten en steriele injecteerbare producten.

Thomas Kamps

Thomas Kamps

Thomas is een expert op het gebied van reinigingsprocesssen, reinigingsvalidatie en productietechnologie. In de functie van Global Team Lead Technical Consulting CIP/COP LS leidt Thomas een team dat wereldwijd technologisch advies geeft over het optimaliseren van reinigingsprocessen aan fabrikanten van farmaceutische, API-, biotechnologische en lichaamsverzorgingsproducten.

DAVID KEEN

David Keen

David is een farmaceutisch microbioloog die in diverse onderdelen van de farmaceutische sector heeft gewerkt, onder andere in de primaire en secundaire productie, zowel steriel als niet-steriel, voor de productie van veelverkochte consumentengoederen, contractproductie en klinische onderzoeken.

Rachel Blount

Rachel Kirkham

Rachel heeft meer dan 30 jaar ervaring in contamination control, bij onder andere The Body Shop International, Tristel, Diversey en Ecolab Life Sciences.

Ecolab Life Sciences Expert

Christina Kohlstedde

Christina is Technisch Service Specialist voor de afdeling​​​​​​​ Life Sciences van Ecolab. Ze werkt sinds 2001 bij Ecolab en begon op de afdeling RD&E Voedsel en drank als laborant voor de ontwikkeling van smeermiddelen.

Marcel Korevaar

Marcel Korevaar

Marcel is een expert op het gebied van Cleaning In Place (CIP) en Cleaning Out of Place (COP) met specialisaties in on-site evaluatie, GMP-kennis, reinigingsvalidatie, CIP-procesoptimalisatie en training op locatie.

Rajnish Maharaj

Rajnish Maharaj

Rajnish is de wereldwijde leidinggevende op het gebied van regelgeving voor Ecolab Life Sciences. Rajnish zorgt voor duurzaamheid voor de Life Sciences-producten en door wereldwijde reguleringsstrategieën te ontwikkelen.

Sunil Patel

Sunil Patel

Sunil heeft meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van engineering en validatie van door cGMP / FDA / EU / ISO gereguleerde industriesectoren.

Donald Singer

Donald Singer

Don Singer is een Senior Microbiology Consultant bij Ecolab en lid van de American Society for Quality. Don is lid van het USP Microbiology Committee of Experts sinds 2000.

Eleanor Slevin

Eleanor Slevin

Eleanor heeft meer dan 20 ervaring op het gebied van microbiologie, waarvan 15 jaar in verschillende functies bij fabrikanten van farmaceutische producten en medische apparatuur.

Susan Youngquist

Susan Youngquist

Susan is een expert op het gebied van CIP- en COP-processen, locatiebeoordelingen, GMP-inzichten, reinigingsvalidering en CIP-procesoptimalisatie.

Stel een vraag aan onze Life Sciences Experts

Formulier Life Sciences-expert

Stel een vraag aan onze Life Sciences experts

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.