Meat and Poultry on a cutting board

Vlees, gevogelte, zeevruchten en weergave

Voedselveiligheid en hygiëne

Nalco Water stelt u in staat om de efficiëntie van installaties te verbeteren en op betrouwbare wijze te voldoen aan veeleisende wettelijke normen door het bieeden van een holistisch waterprogramma speciaal voor vlees-, zeevruchten- en gevogelteverwerkende fabrieken. Naast de chemie combineert onze aanpak geavanceerde technologieën, datagestuurde inzichten en branche-expertise om uw watersystemen te optimaliseren en u meer inzicht en controle te bieden.

Samenwerken om te produceren
Veilig voedsel

Ons doel is om samen kwaliteit en veilig voedsel te produceren op een zo efficiënt, verantwoord en winstgevend mogelijke manier. Lees meer informatie over wat een Ecolab partnerschap voor u kan betekenen.

Still shots from application of Exelerate TUFSOIL promotional video

Exelerate™ TUFSOIL

Krachtig reinigings- en ontvettingsproduct

Exelerate™ TUFSOIL is een gebruiksklare gelreiniger en -ontvetter die specifiek gemaakt is voor hardnekkig, ingebrand vuil zoals verbrande suiker, olie en eiwitten.

Clean Out of Place System Tank

Oplossingen voor gedemonteerde reiniging (COP)

Verbeter uw COP-systemen en -procedures om het water- en energieverbruik te verlagen en de kwaliteitscontrole aan te scherpen. Ecolab zoekt samen met u de juiste COP-oplossingen voor uw vlees-, gevogelte-, vis- of zeevruchtenverwerkingsfabriek.
Ecolab Pest Expert with a client

Ongediertebestrijding voor de voedsel- en dranksector

Houd uw omgeving vrij van ongedierte met ons uitgebreide Integrated Pest Management (IPM)-programma dat is gestoeld op wetenschappelijk bewezen protocollen. Wij kunnen u helpen om sterke auditscores te behalen en zakelijke inzichten te verkrijgen om zo de resultaten in al uw vestigingen te verbeteren. Onze proactieve benadering van ongediertebestrijding geeft u meer consistentie en informatie in het licht van de toenemende risico's voor de voedselveiligheid.


Beschikbare oplossingen voor verwerking van vlees, gevogelte en zeevruchten

Ecolab’s Low Temperature Foam Cleaner In Use in Food Processing Plant

Reinigen met schuim bij lage temperatuur

Advantis™ Soft Metal FC is een zelfschuimende, gechloreerde alkalische reiniger die uw zacht metalen apparatuuroppervlakken beschermt.

Milieuvriendelijke reinigingsoplossingen

De reinigingsproducten en service-expertise van Ecolab voor fabrieken helpen u om optimale hygiëne en veiligheid in de fabriek te behouden.
Ecolab Expert Providing Laboratory Testing and Technical Support for Customers

Hygiëne-oplossingen voor medewerkers

Om het risico op kruisbesmetting bij verwerkingsactiviteiten te verminderen, biedt EcoCare™ een complete lijn handreinigers, middelen voor handdesinfectie zonder afspoelen en dispensersystemen.
Sanitary Worker Hands after Using EcoCare Cleaners and Hygiene Products

Validatie en technische ondersteuning

Onze laboratoriumtests bepalen de juiste reinigingschemie voor uw toepassing en we ontwikkelen nieuwe gevalideerde documenten om uw activiteiten te ondersteunen.

Oplossingen voor vlees- en gevogelteverwerking

Ontdek hoe u met onze oplossingen uw uitdagingen kunt aanpakken

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.


Klantsuccesverhalen vlees en gevogelte

Lees hoe we de uitdagingen voor onze klanten in de voedsel- en drankverwerkende sector hebben opgelost.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.