1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen
  4. Voedsel- en drank-verwerking
  5. Vlees, gevogelte, vis en schaaldieren
Meat, Poultry and Seafood Processing

Vlees, gevogelte en zeevruchten

Desinfectie en waterprestaties

De integriteit van proteïneproducten waarborgen en voldoen aan veeleisende wettelijke normen met uitgebreide programma's ter bescherming van merken en voedselveiligheid. Ontdek gespecialiseerde oplossingen voor de vleesindustrie en pluimveeverwerking, waaronder een uitgebreide aanpak die de duurzaamheid verbetert en tegelijkertijd de kwaliteit van vlees, kip en zeevruchten beschermt.

Operationele
efficiëntie

VOEDSELVEILIGHEID

Samenwerken om te produceren
Veilig voedsel

Ons doel is om samen kwaliteit en veilig voedsel te produceren op een zo efficiënt, verantwoord en winstgevend mogelijke manier. Lees meer informatie over wat een Ecolab partnerschap voor u kan betekenen.
oplossingen voor de behandeling van antimicrobiële weefsels
U moet gevogelte en vleesproducten produceren met de hoogste voedselveiligheidsnormen en ondertussen de productiviteit verbeteren en de kosten laag houden. Ecolab kan u helpen bij het optimaliseren van uw gehele bedrijfsvoering. Met onze antimicrobiële weefselbehandeling, sectorgebonden expertise, geavanceerde apparatuur en uitgebreide rapportering zetten wij ons in voor innovatieve oplossingen, service van wereldklasse - en gemoedsrust.
waste_coverpic
OPLOSSINGEN VOOR AFVALWATER
Afvalwaterbehandeling vergt net zo veel aandacht en geïntegreerde oplossingen als andere processen binnen uw bedrijf. Eigenlijk zijn er niet veel andere processen die zoveel variabiliteit in de input hebben, maar toch is een consistente, kwalitatief hoogstaande output vereist. Nalco biedt hulpmiddelen om uw volledige afvalwaterbeheer efficiënt te analyseren, evalueren en behandelen, van primaire zuivering tot lozing.
Service van wereldklasse
Ervaar het verschil van Ecolab. Als uw vertrouwde partner bieden wij op lokaal niveau een unieke combinatie van service van wereldklasse, oplossingen met een volledige impact en onovertroffen branche-expertise over de hele wereld. Wij helpen u een veilig en beschermd gevoel te geven, wetend dat uw bedrijf geen risico loopt.
Clean-out-of-place-oplossingen
apparatuur en technische diensten

We zijn het bedrijf dat 50 jaar geleden de Clean-in-Place (CIP)-technologie heeft uitgevonden en ons full-service en ervaren team heeft de kennis, technologie en industriële expertise om systemen te leveren die u helpen om de totale productiekosten te verminderen en de voedselveiligheid te verbeteren.

succesverhalen van klanten over vlees, gevogelte en zeevruchten

Ontdek hoe we de uitdagingen voor onze klanten in de voedsel- en drankverwerkende sector hebben opgelost.

Our search returned no results.

alle oplossingen voor vlees, gevogelte en zeevruchten

Ontdek hoe onze oplossingen u kunnen helpen met uw uitdagingen.

Our search returned no results.

Ecolab-training

Uitgebreide oplossingen voor voedselveiligheidstraining zijn speciaal ontwikkeld om uw klanten, uw reputatie en uw eindresultaat te beschermen. Van e-learning en klassikale training tot gespecialiseerde ondersteuning ter plaatse: uw bedrijf zal profiteren van onze topexpertise.