Healthcare professional looking after a young boy resting on a bed with fresh hospital laundry on a table.

Wasserij in de gezondheidszorg

Ecolab Textile Care-experts creëren en leveren waarde door de krachtige combinatie van persoonlijke service, chemie, apparatuur, informatie en procesexpertise waarmee de laagste totaalkosten worden gerealiseerd. Dankzij de brede kennis en ervaring van Ecolab op het gebied van gezondheidszorg, bieden wij wasserijoplossingen voor de gezondheidszorg om zorgverleners te helpen de veiligheid van patiënten te garanderen.

Wasprogramma's en -producten

P40 EU

Performance40

Uitstekende wasresultaten en desinfectie bij 40 °C? Ja, met Performance40 is het mogelijk. Het proces met lage temperatuur is zacht voor vezels en kleuren en garandeert dat het textiel langer meegaat, een betere kleur, minder water- en energieverbruik, verwijdering van onaangename geuren en een hoge mate van witheid. Het is een volledig fosfaatvrije oplossing en is SWAN Ecolabel gecertificeerd. 

Nurse with towels

Performance60

Ecolab stelt duurzame normen op het gebied van kwaliteit, energie-efficiëntie, water, energie en operationele kostenbesparingen en gecertificeerde desinfectie. Uitstekende wasresultaten en verbeterde productiviteit door de combinatie van de emulsietechnologie van Ecolab en het bleek- en desinfectieproduct Ozonit Performance. Uitstekende spoeleigenschappen en verwijdering van vervuiling op 60 °C!

Turbocleansafe

Turbo Clean & Safe

Zachte textieldesinfectie op slechts 30 °C! Het verwijdert onaangename geuren efficiënt door de combinatie van een mild vloeibaar reinigingsproduct met fris parfum en een zacht desinfectie- en bleekmiddel. Garandeert de hoogste normen van hygiëne en reinheid voor verzorgings- en verpleeghuizen. 

PROTEX360°

Laundry Protection Program dat geïntegreerde oplossingen biedt om de wasserijactiviteiten veilig en efficiënt uit te kunnen voeren en heropenen na de COVID-19-pandemie en daarna.

Water- en energiebesparende oplossingen
Voor wasserijen in de gezondheidszorg

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er zijn geen gerelateerde equipmentpagina's gevonden.