1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen
  4. Commerciële wasserijen
  5. Wasserijen gezondheidszorg
AdvaCareBrochure

Wasserij in de gezondheidszorg

Ecolab Textile Care-experts creëren en leveren waarde door de krachtige combinatie van persoonlijke service, chemie, apparatuur, informatie en procesexpertise waarmee de laagste totaalkosten worden gerealiseerd. Dankzij de brede kennis en ervaring van Ecolab op het gebied van gezondheidszorg, bieden wij oplossingen die zorgverleners helpen de veiligheid van patiënten te waarborgen.

De juiste partner voor wasserijoplossingen in de gezondheidszorg

Uw klanten in de gezondheidszorg willen alles doen om hun patiënten te beschermen. Het voorkomen van gezondheidszorggerelateerde infecties is essentieel voor het succes van een zorgorganisatie. En met zoveel ziekteverwekkende bronnen in gezondheidszorgomgevingen kunnen patiënten alleen worden beschermd als elke wijze van overdracht is aangepakt.

Persoonlijke service en gespecialiseerde ondersteuning

  • Toegewijde service op locatie door het grootste team gezondheidszorgdeskundigen in de branche.
  • De kracht van een team van wetenschappers, ingenieurs en specialisten uit de branche met diepgaande technische kennis, ervaring en analyses in het lab om uw grootste uitdagingen op te lossen.
  • Van water- en energieoptimalisatie tot oplossingen voor afvalwaternaleving: we kunnen u helpen een nieuwe manier te vinden waarop u uw middelen beheert, zodat u meer kunt doen met minder.

Revolutionaire oplossingen voor reiniging, ontsmetting en desinfectie

 Hoogwaardige, duurzame producten die vanaf de eerste keer goed reinigen. Waar het schoon linnengoed voor de gezondheidszorg betreft, leveren we resultaten van de hoogste kwaliteit die momenteel beschikbaar is.

Diepgaande expertise in tunnelwassers

Dankzij de brede kennis en ervaring van Ecolab op het gebied van slimmere wasserijoplossingen, helpen we onze klanten meer tunnels te beheren dan wie dan ook in de branche. Onze unieke diagnostische toolbox stelt onze hoog opgeleide tunneldokters in staat om gedetailleerde diagnostiek uit te voeren voor een snelle en nauwkeurige oplossing. We onderhouden meer tunnels dan wie dan ook, en helpen u om het meeste uit die van u te halen.

Nauwkeurige, betrouwbare dosering

Onze innovatieve doseerapparaten besparen tijd en geld door zelfs kleine doseringen nauwkeurig te leveren. Verhoogde doseerbetrouwbaarheid door bewijs van toevoer te leveren en er zo voor te zorgen dat de chemische bestanddelen de wasser bereiken, betekent dat u op ons kunt rekenen voor oplossingen die moeiteloos integreren in uw bestaande systeem en uitzonderlijke resultaten bieden.

Met Ecolab als uw partner bent u verzekerd van een schone installatie. Schone mensen

Wanneer alles wat in contact komt met uw zojuist gewassen linnengoed zorgvuldig is ontsmet en gedesinfecteerd, kan uw wasserij ook zo blijven. Ecolab beschikt over een verscheidenheid aan producten om uw installatie te ontsmetten en desinfecteren en om kruisbesmetting van schoon linnengoed te voorkomen. Van wagenwassen en vloerreinigers tot kiemdodende doekjes, oppervlaktebehandelingen, handhygiëne voor medewerkers en meer.

Wanneer u samenwerkt met Ecolab, kunt u uw klanten in de gezondheidszorg vertellen dat u al uw activiteiten desinfecteert om hen te helpen het risico op in de gezondheidszorg opgelopen infecties te beperken en ze de geruststelling te bieden dat ze er alles aan doen om hun patiënten te beschermen.

We weten dat de zorg voor uw klanten uw hoogste prioriteit is en daarom geldt hetzelfde voor ons. Neem contact op met uw Ecolab-vertegenwoordiger voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf uit te breiden met klanten in de gezondheidszorg.

Onze oplossingen
Voor wasserijen in de gezondheidszorg

Our search returned no results.