Biopharmaceutical technician looking through a microscope in a cleanroom

Biofarmaceutische productie

Om de integriteit van uw biofarmaceutische productieproces te behouden, is het belangrijk om te beschikken over een uitgebreide oplossing voor bio-contamination control. Of u nu een kleine start-up bent of een grote, gevestigde farmaceutische fabrikant, Ecolab heeft de technologie en expertise om u te helpen het risico van biologische verontreiniging te verminderen, te voldoen aan de wettelijke en nalevingsvereisten en efficiënter te werken.

Bioquell's ProteQ solution box detail with hand pointing at closed glove box component.

Bioquell-technologie

Bioquell-equipment werkt met Bioquell Hydrogen Peroxide Sterilant voor het produceren van waterstofperoxidedamp, dat een 6-log microbendoden effect heeft op blootgestelde oppervlakken. Alle vormen van microbieel leven in de steriele omgeving, waaronder vegetatieve bacteriën, bacteriesporen, schimmels, schimmelsporen en virussen, worden hiermee geëlimineerd.

Meer over Bioquell-equipment en diensten voor bio-decontaminatie
DNA Strand on blue background

Cel- en gentherapie

Cel- en gentherapie zijn onderworpen aan strenge wet- en regelgeving. Productiefaciliteiten kunnen het zich niet veroorloven om de levensreddende medicijnen die ze maken te besmetten en vervolgens af te keuren. Om uw product zo snel mogelijk veilig op de markt te brengen, is het van cruciaal belang om te voldoen aan de branchevoorschriften en -normen.

De geavanceerde reinigings- en bio-decontaminatieoplossingen van Ecolab helpen u de risico's van biologische verontreiniging met vertrouwen te verminderen, zodat u zich kunt concentreren op het ontwikkelen van levensveranderende therapieën.

Bekijk oplossingen voor cel- en gentherapie
Woman receives COVID-19 vaccine injection.

Vaccinontwikkeling

Faciliteiten voor biologische inperking zijn een cruciaal onderdeel van de ontwikkeling van vaccins, diagnostische studies en onderzoek. Bioquell bio-decontaminatie-oplossingen van Ecolab doden micro-organismen in uw cleanroom, op equipment-oppervlakken en in doorgangen.

Oplossingen voor bio-farmaceutische productie en samenstelling
Bioquell Validation

Validatie

Bij de productie van biofarmaceutica is het van cruciaal belang om te bewijzen dat aan de wettelijke vereisten wordt voldaan. Uzelf wegwijs maken in de vele vereisten, kan ingewikkeld zijn. Daarom levert Ecolab de technici en ervaring om het bio-decontaminatieproces te valideren. We zetten onze kennis van regelgeving voor u aan het werk, om u te helpen voldoen aan cGMP, om de productveiligheid en -kwaliteit te helpen waarborgen.

Ecolab Life Sciences Experts

Technische expertise van industrie-experts

De Life Sciences-experts van Ecolab zijn gepassioneerd door patiëntenveiligheid, klantentevredenheid en naleving van de regelgeving. Wij bieden de fabrikant een partnerschap waarop hij kan vertrouwen met haalbare reinigings- en desinfectieprogramma's.

Verwante oplossingen voor bio-contamination
control bij biofarmaceutische productie

Kom meer te weten over hoe Ecolabs oplossingen voor bio-contamination control bij biofarmaceutische productie uw faciliteit helpen bij het produceren van veilige, conforme producten die de normen overtreffen, het meetbaar verbeteren van de bedrijfsefficiëntie en het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden

Inzichten in Life Sciences

Meer informatie over de rol van Ecolab in de sector Life Science.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er zijn geen artikelen gevonden