BSC Cleaner using Rapid Multi Surface Disinfectant Cleaner spray bottle and blue microfiber use on exterior glass door high touch point

Bedrijfspanden

Samenwerken met voorzieningen om schone, gezonde ruimtes te creëren die vertrouwen wekken en de gezondheid, veiligheid en productiviteit van de werknemers bevorderen.

Uitgelichte commerciële oplossingen

hallwaytolobby

Tapijt- en vloerreiniging

Ecolab biedt superieure commerciële oplossingen voor vloerreiniging en renovatie voor uw accommodatie en openbare ruimtes, waaronder tapijt, hout, laminaat en stoffering.

clean and shiny tile floor

Schoonmaak

Professionele reinigingsproducten en programma's voor kantoorgebouwen, appartementencomplexen, fabrieken en magazijnen. Ecolab biedt een complete lijn van commerciële reinigingsproducten, tools en trainingen.

TotalHygiene

Waslotions, handdesinfectieproducten en verzorgende lotions

Ecolab biedt vloeibare en schuimende waslotions, handdesinfectieproducten en verzorgende lotions om uw medewerkers en gasten veilig en gezond te houden. Ons handhygiënesysteem combineert bacteriedodende chemie met technologie en training voor het maximaliseren van handreinigingsgewoonten.

Machinaal wassen

Machinaal wassen

Ecolab biedt oplossingen voor de vaatwas, waarmee water en energie worden bespaard zonder dat dit ten koste gaat van schone resultaten. We delen en bevorderen best practices voor de vaatwas door training en materiaalgebruik ter plaatse voor vaatwasactiviteiten met vaste of vloeibare reinigignsmiddelen.

Oplossingen voor gebouwen en faciliteiten

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen oplossingen gevonden