Hotels550

Hotels

Wij helpen alles van boven tot onder glanzend schoon te houden

Van de kelder tot het dak en overal daartussenin: wij werken met u samen en bieden zo service en oplossingen die speciaal zijn ontworpen om de tevredenheid van gasten en de bedrijfsefficiëntie in uw hotel te verbeteren. Het gaat erom overal waar het ertoe doet een impact te maken, van de indruk van gasten tot oplossingen en expertise achter de schermen.

Bevorder de tevredenheid van gasten en realiseer uw duurzaamheidsdoelstellingen met onze programma's die uw hotel schoon en gedesinfecteerd houden en zorgen voor een frisse binnenluchtkwaliteit, comfortabele kamertemperatuur en kristalhelder water.

Videogalerij

Accommodatieoplossingen van Ecolab
Gasttevredenheid is cruciaal voor uw succes. Vanaf het moment dat uw gasten uw lobby binnenkomen, hebben ze hoge verwachtingen van hun verblijf. Ecolab helpt u de ervaring van gasten te transformeren met uitgebreide oplossingen 'van de kelder tot het dak' en over de hele wereld.
Testimonial van DP Hotels voor samenwerking met Ecolab

De Sleep Inn in Fort Lauderdale, Florida, dat deel uitmaakt van de DP Hotels Group, deelt hun ervaring over de meerwaarde die die het bedrijf ziet in de samnewerking met Ecolab om optimale resultaten te behalen door middel van geïndividualiseerde oplossingen voor al hun accommodaties.

Testimonial van Little Palm Island Resort voor samenwerking met Ecolab

Little Palm Island Resort op de Florida Keys deelt hun ervaring over de meerwaarde die het bedrijf ziet in de persoonlijke relatie met Ecolab, die elk probleem kan oplossen, ongeacht de geografische ligging of lokale omstandigheden.

LodgingBrochure
Brochure accommodatieprogramma's

Bij Ecolab ontwerpen we innovatieve producten die meer doen met minder, waardoor u uw bedrijfsefficiëntie kunt verhogen en u tegelijkertijd aan de hoogste normen van uw gasten voldoet.

Uitgelichte oplossingen

TM_Laundry
Wasserij op locatie

Ecolab werkt samen met u aan de ontwikkeling van een wasserijprogramma op locatie, met geavanceerde chemie en equipment, dat u helpt de totale kosten van de wasserij te beheren, inclusief water- en energieverbruik.

HousekeepingProgramFreshStart
Huishoudsprogramma voor de horeca

Ontdek hoe Ecolab u kan helpen een hoger niveau van hygiëne te bereiken.

younggirlswimmingincleanpool
Zwembad en spa

Ecolab’s automated pool and spa maintenance systems can help you maintain a stable, well-balanced pool chemistry and create sparkling clean water for guest comfort and enjoyment.

Machinaal wassen
Wij kunnen met u samenwerken om de beste vaatwasgewoontes te stimuleren door middel van uitgebreide vaste of vloeibare oplossingen en door middel van opleiding en materiaalgebruik ter plaatse.

Alle oplossingen voor hotels

No Hotel solutions found

Brochure accommodatieprogramma's

Bij Ecolab ontwerpen we innovatieve producten die meer doen met minder, waardoor u uw bedrijfsefficiëntie kunt verhogen en u tegelijkertijd aan de hoogste normen van uw gasten voldoet.

Referentiegids accommodatieprogramma's

Gasttevredenheid en operationele efficiëntie zijn van cruciaal belang voor uw succes, en Ecolab kan u helpen de lat voor beide hoger te leggen. Onze uitgebreide reinigings- en desinfectieoplossingen, gecombineerd met ongeëvenaarde service en deskundige training, maken Ecolab uw ideale partner voor al uw reinigingsbehoeften. Explore our wide-ranging solutions, specifically designed for the lodging business.