Older students in education building hallway

Educatie

Wij werken samen met scholen en universiteiten om veilige en gezonde ruimten te creëren en beschermen. Wij bieden uitgebreide programma's, innovatieve oplossingen en deskundige ondersteuning om de belangrijkste resultaten voor uw bedrijf te behalen.

Uitgelichte oplossingen voor het onderwijs

hallwaytolobby

Tapijt- en vloerreiniging

Ecolab biedt superieure commerciële oplossingen voor vloerreiniging en renovatie voor uw accommodatie en openbare ruimtes, waaronder tapijt, hout, laminaat en stoffering.

clean and shiny tile floor

Schoonmaak

Professionele reinigingsproducten en programma's voor kantoorgebouwen, appartementencomplexen, fabrieken en magazijnen. Ecolab biedt een complete lijn van commerciële reinigingsproducten, tools en trainingen.

TotalHygiene

Waslotions, handdesinfectieproducten en verzorgende lotions

Ecolab biedt vloeibare en schuimende waslotions, handdesinfectieproducten en verzorgende lotions om uw medewerkers en gasten veilig en gezond te houden. Ons handhygiënesysteem combineert bacteriedodende chemie met technologie en training voor het maximaliseren van handreinigingsgewoonten.

Machinaal wassen

Machinaal wassen

Ecolab biedt oplossingen voor de vaatwas, waarmee water en energie worden bespaard zonder dat dit ten koste gaat van schone resultaten. We delen en bevorderen best practices voor de vaatwas door training en materiaalgebruik ter plaatse voor vaatwasactiviteiten met vaste of vloeibare reinigignsmiddelen.

Klantentestimonial voor Nexa™ Hand Care

Ontdek hoe Clemson University de gestelde duurzaamheidsdoelen behaalde en de operationele efficiëntie verbeterde door samen te werken met Ecolab en te kiezen voor het Nexa™ Concentrates-handverzorgingsprogramma.

Uitgelichte oplossingen voor het onderwijs

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen oplossingen gevonden