Susan Youngquist

Susan Youngquist

KWALIFICATIES:

  • Meer dan 35 jaar ervaring in de engineering, validatie, R&D, projectmanagement en productie in de industrieën van persoonlijke verzorging en voedingssupplementen
  • Praktijkervaring in reinigings-, proces-, equipment- en faciliteitsvalidatie
  • BSE - Chemical Engineering University of Michigan, Ann Arbor, MI

Susan Youngquist
Technical Consultant and Validation Manager, Personal Care, NA

Susan is een expert op het gebied van CIP- en COP-processen, locatiebeoordelingen, GMP-inzichten, reinigingsvalidering en CIP-procesoptimalisatie. Als Global Technical Consultant heeft Susan ervaring met het ontwikkelen en managen van reinigingsvalidatieprogramma's voor de persoonlijke verzorging-, voedingssupplementen- en cannabisindustrieën.

Susan heeft jarenlange ervaring (35 jaar) in productie, projectmanagement, R&D en techniek in de consumptiegoederenindustrie. Deze ervaring stelt Susan in staat om de reinigingskwesties van klanten te begrijpen en Ecolab-technologieën en chemische producten toe te passen om zo de maximale waarde voor de klant te creëren. In gereguleerde industrieën is het vaststellen van de oplossing slechts een onderdeel van het grotere proces, doordat de controle op verandering en validatie vaak barrières vormen voor de implementatie van verbeteringen bij klanten.

Susan gebruikt haar kennis van de regelgeving voor reinigingsvalidatie en helpt klanten door het veranderproces om de reinigingsvalidatie te versnellen en zo tot waardecreatie te komen.