Eleanor Slevin

Eleanor Slevin

KWALIFICATIES:

  • Industrial Microbiologist
  • Meer dan 20 jaar ervaring in microbiologie op het gebied van medische apparatuur en farmaceutische, milieutechnische en voedselmicrobiologie
  • Meer dan 15 jaar ervaring in contamination control van cleanrooms
  • Lid van ISPE

Eleanor Slevin
Global Regulatory Affairs Specialist

Eleanor heeft meer dan 20 ervaring op het gebied van microbiologie, waarvan 15 jaar in verschillende functies bij fabrikanten van farmaceutische producten en medische apparatuur. De carrière van Eleanor begon als microbiologe voor een milieutechnisch biotechbedrijf dat unieke biologische behandelingsoplossingen produceerde en leverde voor wereldwijde verontreinigingscontrole.

Haar werkervaring omvat ook haar werk bij een grote voedsel- en drankenfabrikant in het VK als lid van het kwaliteitswaarborgteam, waar ze verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en het behoud van de voor het VK typerende cultuurcollectie, personeelsopleiding, en kwalificatie en controle van de kwaliteitslaboratoria van het VK en Ierland.

Eleanor werkt al 18 jaar bij Ecolab en begon als Senior Microbiologist, een rol waarin ze verantwoordelijk was voor het bieden van standaard microbiologische services aan medische apparatuur- en farmaceutische bedrijven, met inbegrip van studies over de doeltreffendheid van desinfectiemiddelen.

Eleanor heeft diverse adviserende verkoop- en technische functies bekleed voor de contamination control-tak binnen Ecolab. Dit werkgebied omvatte het leveren van technische ondersteuning zowel extern aan onze klanten als intern aan het Life Sciences-team; de taken waren onder andere het adviseren over reinigen en desinfecteren, validatie van desinfectiemiddelen, opleiding, projectmanagement en het maken van ondersteunende technische documentatie.

Eleanor werkt momenteel in Regulatory Affairs bij Ecolab als Global Regulatory Affairs Specialist waarin ze zich richt op regelgevende informatie voor de Life Science-activiteiten.