Asheesh Kumar Agrawal

Asheesh Kumar Agrawal

KWALIFICATIES:

  • Master in Science (specialisatie in organische chemie)
  • IRCA-gecertificeerd leidende auditor - FSMS 1S0-22K, IQMS
  • Meer dan 23 jaar ervaring in kwaliteitsborging, voedselveiligheid, specialistische reinigingsmiddelen, CIP-COP en hygiëne in de voedsel-, dranken- en persoonlijkeverzorgingsindustrie
  • Expert op het gebied van IQMS - 9001: voedselveiligheid, reiniging en hygiëne, CIP-COP en waterbehandeling

Asheesh Kumar Agrawal
Global Technical Manager

Asheesh is een expert op het gebied van CIP- en COP-processen, on-site evaluatie, GMP kennis, reinigingsvalidatie, CIP-procesoptimalisatie en training op locatie. Als wereldwijde technische consultant is Asheesh zeer ervaren in de ontwikkeling van veilige CIP-validatie en optimalisatieprogramma's, waarbij hij besmettingsrisico's door het ontwerp van de faciliteiten, personeel, machines en methodes identificeert.

Asheesh heeft meer dan 23 jaar ervaring op het gebied van controle, opleiding, kwaliteit en compliance van de voedselveiligheid, reiniging en hygiëne CIP-COP en waterbehandeling en heeft uitgebreide kennis van al deze gebieden.

Tijdens zijn loopbaan heeft Asheesh de bouw van robuuste reinigings- en hygiënesystemen en interne tools (QMS) om verbetering in de leverancierketen te stimuleren succesvol geïmplementeerd. Hij heeft ook significante praktijkervaring met het management van procesverbeteringen en het testen van, omgaan met en de kalibratie van verschillende laboratoriuminstrumenten.

Asheesh is goed onderlegd in nauwe samenwerkingen met verschillende overheidsorganen en regelgevende instanties, waaronder PCB, BIS, FDA en FSSAI. In zijn huidige functie biedt Asheesh technische ondersteuning aan de sales en engineering teams voor de succesvolle uitrol van technische projecten, nieuwe productlanceringen, probleemoplossing en het behoud van hun huidige applicaties.