Totaaloplossingen voor de
Life Sciences-sector

Ecolab Life Sciences biedt ongeëvenaarde expertise op het gebied van reiniging en geavanceerde contamination control aan producenten van farmaceutische en persoonlijke verzorgingsproducten over de hele wereld. We bieden meer dan reinigingsoplossingen van hoge kwaliteit. Wij bieden klanten meerwaarde door ze te helpen bij het optimaliseren van de productie en het beperken van risico's.

Meerwaarde: Onze expertise toegepast op onze oplossingen voor reiniging en geavanceerde verontreinigingsbeheersing betekent dat klanten toegang hebben tot een uitgebreide portfolio van hoogwaardige chemische middelen, apparatuur en Bioquell-waterstofperoxide-ontsmetting voor reiniging en desinfectie.

Geoptimaliseerde productie: Onze expertise op gebied van uiteenlopende cruciale productietoepassingen helpt klanten maximale productie-uptime en productiviteit te realiseren.

Risicobeperking: Onze expertise en wereldwijde schaal toegepast op de contaminatiecontrole-activiteiten van onze klanten helpen bij de bedrijfscontinuïteit door de wereldwijde beschikbaarheid van onze oplossingen en de kennis van regio-specifieke kwaliteits- en regelgevingsvereisten.Meer over onze oplossingen voor:

Hololens Headset

Vernieuwende virtuele bezoeken

Breng Ecolab-deskundigen overal en altijd ter plaatse via virtuele bezoeken met mixed reality.
Ecolab Life Sciences Experts

Technische expertise van experts uit de branche

De Life Sciences-experts van Ecolab zijn gepassioneerd door patiëntenveiligheid, klantentevredenheid en naleving van de regelgeving. Wij bieden de fabrikant een partnerschap waarop hij kan vertrouwen met haalbare reinigings- en desinfectieprogramma's.

Reiniging en desinfectie voor cannabis- en kweekruimtefaciliteiten

Reiniging en desinfectie voor cannabis- en kweekruimtefaciliteiten

De snel groeiende markt voor cannabisproducten biedt enorme kansen en aanzienlijke operationele uitdagingen voor bedrijven in het hele spectrum, van de zaden tot de verkoop. Als gevestigde leider is Ecolab Life Sciences uw vertrouwde partner voor het leveren van uitgebreide reinigings-, ontsmettings- en contaminatiecontrole-oplossingen voor de teelt, verwerking en productie van cannabis.

Glowing world map with "Partner with the Experts" displayed over it

De strategie voor besmettingscontrole van Ecolab

Totaaloplossingen voor besmettingscontrole in cleanrooms De Life Sciences-divisie van Ecolab richt zich op het ontwikkelen van de best mogelijke producten en diensten ter ondersteuning van onze klanten in de farmaceutische industrie.

Two Ecolab technicians at a manufacturing facility

De perfecte match voor producenten van persoonlijke verzorgingsproducten

Met Ecolab Life Sciences wordt uw apparatuur schoon - in één keer en elke keer. Onze technische experts en het Research and Development team werken met u samen om ervoor te zorgen dat u de beste reinigingsoplossing krijgt die is geoptimaliseerd voor uw specifieke vervuilingen, productsamenstellingen en productieapparatuur.

Oplossingen van Life Sciences

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen oplossingenpagina's gevonden

Inzichten in Life Sciences

Meer informatie over de rol van Ecolab in de sector Life Science.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er zijn geen artikelen gevonden