Horeca

Wasserijen voor de horeca

Ecolab is een vertrouwde leverancier van totaaloplossingen voor reiniging ten behoeve van diverse horecaklanten, en is het enige bedrijf dat commerciële wasserijen ondersteunt met superieure oplossingen, een ongeëvenaarde service en deskundige kennis van wasserijen in de horecasector.

Wasprogramma's en -producten

OxyGuard40

EU Ecolabel gecertificeerd commercieel wasprogramma op lage temperatuur, samengesteld om uitzonderlijke witheid van het textiel te bereiken op slechts 40 °C. Dit is de meest duurzame oplossing die er op de markt verkrijgbaar is en die wasserijen helpt de levensduur van het textiel te verlengen, de water- en energiekosten te verlagen en textiel van uitzonderlijke kwaliteit te leveren voor hotels, restaurants en cateringbedrijven. 

OxyGuard60

Een commercieel wasserijprogramma om horecatextiel doeltreffend te desinfecteren en andere soorten pathogenen te elimineren. 

Elpa Dual Exxcellence

Elpa DUAL EXXcellence

Krachtige wasverzachter. De unieke siliconencombinatie verhoogt de zachtheid van het textiel. De dubbele parfumconcentratie geeft de geur vrij op het moment van gebruik. De nieuwe siliconencombinatie dient ter verbetering van de strijkbaarheid en vermindert daardoor het herwassen. 

PROTEX360°

Laundry Protection Program dat geïntegreerde oplossingen biedt om de wasserijactiviteiten veilig en efficiënt uit te kunnen voeren en heropenen na de COVID-19-pandemie en daarna.

Water- en energiebesparende oplossingen
Voor wasserijen in de horeca