1. Nalco Water Home

Ecolab advies voor nieuw Coronavirus (COVID-19)

Ecolab volgt de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) op de voet en verstrekt advies om het risico op infectie te helpen beperken.

Klik hier voor meer informatie.

Een nieuwe kijk op waterbeheer

Vanaf het moment dat water een gebouw binnenkomt tot het moment dat het weer terugkomt in het milieu is het een kritiek onderdeel van de bedrijfsactiviteiten van onze klanten. We gebruiken expertise en innovatie om ze te helpen bij hun watermanagement en het succes te meten - druppel per druppel.

Laatste NIEUWS

Our search returned no results.

 

 

WATER STAAT AAN DE BASIS VAN ONS BESTAAN

Bij Nalco Water bieden wij bedrijven overal ter wereld de mogelijkheid om deze meest cruciale hulpbron te beschermen. We werken samen met bedrijven in allerlei sectoren om samen met hen oplossingen te ontwikkelen voor hun specifieke waterbehoeften en bedrijfsdoelstellingen.

 

 

 

Schoon water voor toekomstige generaties

Bekijk John Holden in de in Amerika nationaal gesyndiceerde serie 'Earth' op Discovery Channel en zijn bezoek aan Naperville, Illinois, om te onderzoeken hoe Nalco Water het water op onze planeet helpt te besparen.

Succesverhalen van klanten

Meer informatie over hoe we onze klanten helpen oplossingen voor hun uitdagingen te vinden

Our search returned no results.

Videogalerij

EEN STRALENDE TOEKOMST VOOR GEOTHERMIE

We zetten ons in om de geothermische industrie te helpen hun ecologische impact te verkleinen en leveren tegelijkertijd de grootst mogelijke efficiëntie en betrouwbaarheid.