Deskundigen op het gebied van reiniging, sanering en contamination control

Als betrouwbare partner in de productie van farmaceutische en persoonlijke verzorgingsproducten biedt Ecolab Life Sciences allesomvattende oplossingen en technische expertise op het gebied van reiniging, sanering en contamination control, waarbij de veiligheid, naleving en bedrijfsefficiëntie worden gewaarborgd.

Gesteund door de volledige middelen van een wereldwijde leider bieden onze programma's een leidraad voor fabrikanten van farmaceutische producten, cleanrooms en persoonlijke verzorgingsproducten door de meest recente regelgeving en wereldwijde trends te integreren. Met onze jarenlange ervaring in de industrie werken onze technische teams samen met klanten op bedrijfs- en vestigingsniveau om de bedrijfsdoelstellingen te helpen bereiken. Wij zetten ons in om de consistentie van de activiteiten te waarborgen, kwaliteitsproducten te produceren en de duurzaamheid te verbeteren.


Biowetenschappelijke experts

Biowetenschappelijke experts

De Life Sciences-experts van Ecolab zijn gepassioneerd door patiëntenveiligheid, klantentevredenheid en naleving van de regelgeving. Wij bieden de fabrikant een partnerschap waarop hij kan vertrouwen met haalbare reinigings- en desinfectieprogramma's.

Inzichten in Life Sciences

Meer informatie over de rol van Ecolab in de sector Life Science.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er zijn geen artikelen gevonden