Prestaties

Industriële wasserijen

De vraag naar brandschone resultaten blijft onverminderd hoog. Maar dat is nog maar het begin. Industriële kracht, voor een schoon resultaat op allerlei mogelijke manieren. 'Industrial strenght' is nu een gepatenteerde chemische technologie, speciaal ontwikkeld om uitstekende reinigingsprestaties te bieden voor alle soorten industriële vervuiling. Effectieve verwijdering van aardolie, olie en vet. Uitzonderlijk niveau van witheid. Ecolab blijft de lat hoger leggen voor de resultaten die mogelijk zijn met de chemische producten van vandaag.

Wasprogramma's en -producten

Performance Industrial

Performance Industrial

Een wasproces dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de diverse wasbehoeften van industriële werkkleding. Door de combinatie van de zorgvuldig geselecteerde mix van oppervlakteactieve stoffen, gepatenteerde vuilverwijderingstechnologie en een nieuwe zachte alkalische booster, verwijdert het programma uitdagende industriële vervuiling op slechts 60 °C en zorgt het ervoor dat aan de behoeften van alle soorten industriële werkkleding wordt voldaan. Dermatologisch, VAH en RKI gecertificeerd. Aangeraden door toonaangevende PPE-producenten zoals Klopman, Lauffenmühle en Carrington, en 3M, een bekende producent van reflectiestrepen.

PROTEX360°

Laundry Protection Program dat geïntegreerde oplossingen biedt om de wasserijactiviteiten veilig en efficiënt uit te kunnen voeren en heropenen na de COVID-19-pandemie en daarna.

Water- en energiebesparende oplossingen 
Voor industriële wasserijen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er zijn geen gerelateerde equipmentpagina's gevonden.