1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen

BEDRIJFSTAKKEN die wij bedienen

De 25.000 sales- en klantenservicemedewerkers van Ecolab vormen samen het grootste en best opgeleide direct sales- en klantenserviceteam in de branche. Elke dag zijn onze experts werkzaam op klantlocaties over de hele wereld - restaurants, hotels, ziekenhuizen, fabrieken, raffinaderijen en andere bedrijven in meer dan 40 industrieën en meer dan 170 landen.

Contact met onze klantenservice

TELEFONISCH CONTACT

Ecolab BV
Iepenhoeve 7a +7b
3438 MR Nieuwegein
Nederland

Ecolab BV Klantenservice
Tel: +31 (0)30 6082420 | Fax: +31 (0)30 6082333 | E-mail: NLCustomerServices@Ecolab.com

Vertel ons over uzelf
Wat is uw locatie?
Hoe kunnen we u bereiken?
Waarmee kunnen wij u helpen?

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

 

Impact leveren in elke sector

Ecolab en gelieerde gespecialiseerde bedrijven werken samen met klanten in meer dan 40 industrieën om ze zo te verzekeren van bedrijfsefficiëntie, veiligheid, duurzaamheid, productkwaliteit en gasttevredenheid. U vindt ons daar waar het echt verschil uitmaakt.

ONS DOEL: UW MEEST WAARDEVOLLE PARTNER ZIJN.

Onze buitendienstteams brengen elk jaar meerdere bezoeken aan meer dan één miljoen verschillende klantlocaties. Daar monitoren ze systemen en processen, vinden oplossingen voor uitdagende problemen, delen best practices en bevorderen ze de veiligheid. Elk bezoek geeft ons dieper inzicht in de activiteiten van klanten - de basis voor praktische aanbevelingen om de tevredenheid van gasten en medewerkers te verbeteren, voedsel veilig te houden, bedrijfsefficiëntie te verhogen, duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken, de veiligheid te verbeteren én de reputatie van het merk te beschermen.