Marcel Korevaar

Marcel Korevaar

KWALIFICATIES:

  • 21+ jaar ervaring bij Ecolab in supply chain management, optimalisatie en validatie van reinigingsprocessen in de persoonlijke verzorgings,- zuivel-, farmaceutische en biotechnologische industrieën
  • 7 jaar ervaring in de productiefaciliteit voor reinigingsproducten van Ecolab
  • Voordat Marcel technisch adviseur werd, was hij 13 jaar accountmanager en verantwoordelijk voor de verkoop en services van de Life Sciences-industrie in Nederland
  • Bachelor of Science in chemische technologie- en procesindustrieën

Marcel Korevaar
Technical Consultant & Validation Manager, Personal Care, EU

Marcel is een expert op het gebied van Cleaning In Place (CIP) en Cleaning Out of Place (COP) met specialisaties in on-site evaluatie, GMP-kennis, reinigingsvalidatie, CIP-procesoptimalisatie en training op locatie.

Als technisch adviseur heeft Marcel veel ervaring met het ontwikkelen van veilige CIP-validatie- en optimalisatieprogramma's, het identificeren van verontreinigingsrisico's als gevolg van fabrieksontwerpen, personeel, machines en/of methoden.

Marcel heeft in de loop van de jaren aan veel succesvolle projecten meegewerkt om waarde voor klanten te creëren. Marcel zorgt ervoor dat de kwaliteit en innovatie van reinigingsprocessen voor klanten verbetert waardoor zij grotere efficiëntie in hun bedrijf kunnen tonen.

Marcels passie is het bieden van oplossingen aan organisaties, waarbij hij zijn ervaring en kennis gebruikt om telkens tot het beste resultaat te komen. In zijn huidige functie bij Ecolab Life Sciences biedt Marcel kennis en ondersteuning aan klanten in de persoonlijke verzorgingsindustrie.