CruiseShips550

Cruiseschepen

Van passagiershut tot spa, van het boven- tot het onderdek: wij kunnen u helpen uw hele bedrijfsvoering schoon en veilig te houden, gasttevredenheid te bevorderen en bedrijfsresultaten te optimaliseren - en dat alles op de meest duurzame manier.
Accommodatieoplossingen van Ecolab

Gasttevredenheid is cruciaal voor uw succes. Vanaf het moment dat uw gasten uw lobby binnenkomen, hebben ze hoge verwachtingen van hun verblijf. Ecolab helpt u de ervaring van gasten te transformeren met uitgebreide oplossingen 'van de kelder tot het dak' en over de hele wereld.

EbolaVirus
Infectiepreventie

Met toonaangevende programma's voor infectiepreventie en besmettingsbeheersing is Ecolab uniek gepositioneerd om klanten te helpen het risico op influenza, ebola en het enterovirus 68 (EV-D68) te minimaliseren. We bieden een scala aan oplossingen die de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Centers for Disease Control (CDC) volgen, waaronder handhygiëneproducten, reinigings- en desinfectieproducten, training en meer.

Downloads

Brochure accommodatieprogramma's

Bij Ecolab ontwerpen we innovatieve producten die meer doen met minder, waardoor u uw bedrijfsefficiëntie kunt verhogen en u tegelijkertijd aan de hoogste normen van uw gasten voldoet.

Referentiegids accommodatieprogramma's

Gasttevredenheid en operationele efficiëntie zijn van cruciaal belang voor uw succes, en Ecolab kan u helpen de lat voor beide hoger te leggen. Onze uitgebreide commerciële reinigings- en desinfectieoplossingen, gecombineerd met een ongeëvenaarde service en deskundige opleiding, maken Ecolab uw standaard antwoord voor al uw accommodatiebehoeften.

 

Uitgelichte oplossingen

TM_Laundry
Wasserij op locatie

Ecolab werkt samen met u aan de ontwikkeling van een wasserijprogramma op locatie, met geavanceerde chemie en equipment, dat u helpt de totale kosten van de wasserij te beheren, inclusief water- en energieverbruik.

HousekeepingProgramFreshStart
Huishoudsprogramma voor de horeca

Ontdek hoe Ecolab u kan helpen een hoger niveau van hygiëne te bereiken.

younggirlswimmingincleanpool
Pool & Spa

Ecolab’s automated pool and spa maintenance systems can help you maintain a stable, well-balanced pool chemistry and create sparkling clean water for guest comfort and enjoyment.

Machinaal wassen
Wij kunnen met u samenwerken om de beste vaatwasgewoontes te stimuleren door middel van uitgebreide vaste of vloeibare oplossingen en door middel van opleiding en materiaalgebruik ter plaatse.