Ecolab 100th Anniversary logo

Mediacenter

100 jaar positieve impact

In 2023 viert Ecolab 100 jaar van groei die voortkomt uit een niet-aflatend streven naar door wetenschap aangestuurde innovatie, ongeëvenaarde service en een blijvende inzet voor bescherming van mensen en de hulpbronnen die van levensbelang zijn.

 

Het laatste nieuws

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen evenementen gevonden

Ecolab-feiten

Ecolab (NYSE:ECL), een vertrouwde partner voor miljoenen klanten, is wereldwijd leidend in duurzaamheid en biedt oplossingen en diensten op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en levensnoodzakelijke hulpbronnen beschermen. Het op een eeuw aan innovatie voortbouwend Ecolab heeft een jaarlijkse omzet van 14 miljard dollar, meer dan 47.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 170 landen over de hele wereld. Ecolab levert uitgebreide, op wetenschap gebaseerde oplossingen, gegevensgestuurde inzichten en service van wereldklasse ter verbetering van voedselveiligheid, behoud van schone en veilige omgevingen en optimalisatie van water- en energieverbruik. Met innovatieve oplossingen verbetert Ecolab de operationele efficiëntie en duurzaamheid voor klanten in de sectoren voeding, gezondheidszorg, levenswetenschappen, horeca en industrie.


47000

Totaal aantal medewerkers

170

Landen waarmee we werken

1200

RD&E-wetenschappers

16

Technologiecentra wereldwijd

Wilt u ons mediateam spreken?

Vertegenwoordigt u de pers en bent u geïnteresseerd in het spreken van een leidinggevende of expert van Ecolab over onze inzet voor een 100% positieve toekomst, vul dan het formulier in en een lid van ons mediarelatieteam neemt contact met u op.

Ecolab-formulier voor mediavragen

Heeft u hulp nodig met betrekking tot de producten of diensten van Ecolab, contacteer dan de Klantenservice.

* geeft verplicht veld aan

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.