Ecolab 100th Anniversary logo

Mediacenter

Welkom bij het Ecolab Mediacenter, de plek waar u ons laatste nieuws, blogs van experts en bedrijfspublicaties vindt die u op de hoogte houden over hoe wij samenwerken om mensen en levensnoodzakelijke hulpbronnen te beschermen. 

 

Het laatste nieuws

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen evenementen gevonden

Ecolab-feiten

Ecolab (NYSE:ECL), een vertrouwde partner voor miljoenen klanten, is wereldwijd leidend in duurzaamheid en biedt oplossingen en diensten op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en levensnoodzakelijke hulpbronnen beschermen. Het op een eeuw aan innovatie voortbouwend Ecolab heeft een jaarlijkse omzet van 15 miljard dollar, meer dan 48.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 170 landen over de hele wereld. Ecolab levert uitgebreide, op wetenschap gebaseerde oplossingen, gegevensgestuurde inzichten en service van wereldklasse ter verbetering van voedselveiligheid, behoud van schone en veilige omgevingen en optimalisatie van water- en energieverbruik. Met innovatieve oplossingen verbetert Ecolab de operationele efficiëntie en duurzaamheid voor klanten in de sectoren voeding, gezondheidszorg, levenswetenschappen, horeca en industrie.


48000

Totaal aantal medewerkers

170

Landen waarmee we werken

1200

RD&E-wetenschappers

16

Technologiecentra wereldwijd

Wilt u ons mediateam spreken?

Als u lid bent van de pers en graag wilt spreken met een directielid of expert van Ecolab over hoe wij ons inzetten voor een positieve toekomst, vul het formulier in. Iemand van ons mediarelatieteam neemt dan contact met u op.

Ecolab-formulier voor mediavragen

Heeft u hulp nodig met betrekking tot de producten of diensten van Ecolab, contacteer dan de Klantenservice.

* geeft verplicht veld aan

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.