Ecolab Long Term Care Holding Hands

Samen gemeenschappen voor langdurige zorg​​​​​​​ beschermen​

Gemeenschappen voor langdurige zorg helpen schone, gezonde ruimtes te realiseren die welzijn stimuleren en vertrouwenwekkend zijn.

Als vertrouwde partner voor reiniging, desinfectie en infectiepreventie helpt Ecolab gemeenschappen voor langdurige zorg en senioren om een hoger niveau van hygiëne en geavanceerde hygiëneprotocollen te realiseren in de gemeenschappen op zich en gezamelijk. Omdat wij ons inzetten voor het verbeteren van de veiligheid, de tevredenheid van de bewoners en het stimuleren van naleving van de regelgeving, werken we achter de schermen, in de frontlinie en in samenwerking met klanten aan het optimaliseren en verbeteren van hygiëneresultaten en -praktijken.

Uitgelichte programma's voor langdurige zorg:

washing hands in small kitchen sink

Uitgebreide handhygiëne

Ecolab biedt een scala aan vloeibare en schuimende handzepen, handdesinfectieproducten en verzorgende lotions. We hebben een handhygiënesysteem ontwikkeld zodat u gemakkelijkere methodes voor goede handhygiëne kunt introduceren in uw instelling voor langdurige zorg of woongemeenschap voor senioren. 

Foodservice Expertise - Kitchen

Reiniging en desinfectie van keukens

Doortastende voedselveiligheidspraktijken en reiniging en desinfectie van keukens vormen de basis voor een succesvolle voedingsservice. De combinatie van innovatieve producten en onze expertise op het gebied van voedselveiligheid in ons uitgebreide interne programma helpt u het hoogste hygiëneniveau te behouden en zo uw bewoners, reputatie en activiteiten beter te beschermen. 

Ecolab Expert examining a dishmachine in the Ecolab rental program

Ecolabs huurprogramma voor vaatwasmachines

Van kostenbesparing en gepersonaliseerde service tot naleving van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, ons huurprogramma voor vaatwasmachines biedt innovatieve technologie en 24/7 ondersteuning gericht op het verlagen van uw totale operationele kosten.


Ecolab Science Certified™-programma voor woonomgevingen voor ouderen

Reken op een Scientific Clean™

Ecolab Science Certified table tent on a dining table in a long term care facility

Ecolab Science Certified™ is een uitgebreid, wetenschappelijk onderbouwd programma voor volksgezondheid en voedselveiligheid, ontworpen met het oog op operationele efficiëntie, om een hoger niveau van hygiëne te bereiken. Het programma is een combinatie van toonaangevende desinfectie- en ontsmettingsmiddelen voor ziekenhuizen, gedetailleerde training en procedures, en periodieke controles.

Samen kunnen we schonere, veiligere praktijken bevorderen en vertrouwen opbouwen bij uw personeel en bewoners.

Uitgebreide oplossingen voor langdurige zorg

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen oplossingen gevonden