Ecolab Long Term Care Holding Hands

Samen gemeenschappen voor langdurige zorg​​​​​​​ beschermen​

Gemeenschappen voor langdurige zorg helpen schone, gezonde ruimtes te realiseren die welzijn stimuleren en vertrouwenwekkend zijn.

Als vertrouwde partner voor reiniging, desinfectie en infectiepreventie helpt Ecolab gemeenschappen voor langdurige zorg en senioren om een hoger niveau van hygiëne en geavanceerde hygiëneprotocollen te realiseren in de gemeenschappen op zich en gezamelijk. Omdat wij ons inzetten voor het verbeteren van de veiligheid, de tevredenheid van de bewoners en het stimuleren van naleving van de regelgeving, werken we achter de schermen, in de frontlinie en in samenwerking met klanten aan het optimaliseren en verbeteren van hygiëneresultaten en -praktijken.

De voordelen van een reinigings- en handhygiëneprogramma

Senior Living Photo

Lees meer over de waarde van een uitgebreid reinigings- en handgygiëneprogramma om te zorgen voor tevredenheid onder bewoners en medewerkers in uw insteling voor langdurige zorg of woongemeenschap voor senioren.

Ecolab Science Certified™-programma voor woonomgevingen voor ouderen

Reken op een Scientific Clean™

Ecolab Science Certified table tent on a dining table in a long term care facility

Ecolab Science Certified™ is een uitgebreid, wetenschappelijk onderbouwd programma voor volksgezondheid en voedselveiligheid, ontworpen met het oog op operationele efficiëntie, om een hoger niveau van reinheid te bereiken. Het programma is een combinatie van toonaangevende desinfectie- en ontsmettingsmiddelen voor ziekenhuizen, gedetailleerde training en procedures, en periodieke controles.

Samen kunnen we schonere en veiligere praktijken bevorderen en vertrouwen opbouwen bij uw werknemers en bewoners.

Uitgelichte programma's voor langdurige zorg

Digitale training op aanvraag

Arbeidsuitdagingen compenseren met on-demand digitale training

On-demand digitale training door Ecolab is een vereenvoudigde, flexibele aanpak van training die onze klanten in staat stelt de belangrijkste uitdagingen op gebied van arbeid aan te pakken.

Ecolab Expert examining a dishmachine in the Ecolab rental program

Ecolabs huurprogramma voor vaatwasmachines

Van kostenbesparing en gepersonaliseerde service tot naleving van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, ons huurprogramma voor vaatwasmachines biedt innovatieve technologie en 24/7 ondersteuning gericht op het verlagen van uw totale operationele kosten.

washing hands in small kitchen sink

Het belang van handhygiëne in de langdurige zorg

Volgens de Amerikaanse National Library of Medicine is het naleven van de regels voor handhygiëne de meest kosteneffectieve maatregel voor het voorkomen van nosocomiale infecties Werk samen met Ecolab om naleving te bevorderen en een hoger niveau van hygiëne te realiseren in uw gemeenschappen.

Uitgelichte oplossingen voor langdurige zorg

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen oplossingen gevonden