1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen
  4. Healthcare & Life Sciences
  5. Ziekenhuizen
Ecolab_Healthcare_OperatingRoomWipe_550px310px

Ziekenhuizen

Wij bieden oplossingen voor infectiepreventie op alle gebieden die belangrijk zijn voor de gezondheidszorg. Wij helpen onze klanten de hygiënete verbeteren met behulp van allerlei producten, van desinfectieproducten, doekjes en beschermhoezen tot innovatieve reinigingssystemen. Ons goed gedefinieerde ondersteuningsprogramma bevat hulpmiddelen voor het bewaken en verbeteren van schoonmaakoplossingen voor de omgeving, het naleven van de regelgeving op het gebied van handhygiëne en CSA-efficiëntie. Wij staan klaar om te helpen, te adviseren en training te bieden wanneer dat nodig is.

Gezondheidszorg

Who We Are? WIE WIJ ZIJN

ZIEKENHUIZEN EN OPERATIECENTRA

Ecolab Infection Prevention In Hospitals

Een geïntegreerde benadering van infectiepreventie

Uw interne teams doen hun best om ervoor te zorgen dat elk lid zijn rol en verantwoordelijkheid kent - maar weten zij ook welke impact hun afdeling heeft op het hele ziekenhuis? Door uw teams voor te lichten over interconnectiviteit op afdelingen, kan uw ziekenhuis een geïntegreerde aanpak ontwikkelen voor een betere infectiepreventie.

DE PROGRAMMA'S VAN ECOLAB HEALTHCARE

De programma's van Ecolab werden ontwikkeld om betere resultaten voor ziekenhuizen te bereiken,  ziekenhuisinfecties (HAI's) te beperken en de bedrijfsefficiëntie te verbeteren.

Ecolab's oplossing voor de gezondheidszorg
Schonere, veiligere ziekenhuizen
Ecolab Healthcare-programma's schenken aandacht aan kritische problemen die invloed hebben op de resultaten voor de patiënt en de rentabiliteit van uw ziekenhuis. Onze programma's optimaliseren de verzorging van patiënten, maken ziekenhuizen wereldwijd efficiënter, beïnvloeden de tevredenheid van patiënten en medewerkers en helpen uw ziekenhuis een reputatie voor hoge kwaliteit te verkrijgen en uit te bouwen.