1. Home
  2. Expertise en innovatie

ONZE INNOVATIE VLOEIT VOORT UIT EEN COMBINATIE VAN CHEMIE, DIGITALE TECHNOLOGIE EN SERVICE EN BIEDT KLANTEN EXPONENTIËLE MEERWAARDE

Ons team van 1.200 wetenschappers, engineers en technische specialisten produceren optimale oplossingen die op verantwoorde wijze worden ontwikkeld en geproduceerd met veel aandacht voor de impact op mens en milieu. Met onze expertise in kerntechnologieën, waaronder digitale oplossingen, antimicrobiële stoffen, dosering en monitoring, persoonlijke en oppervlakkenhygiëne, polymeren, oppervlakteactieve stoffen, chemicaliën in vaste vorm, waterbeheer en data-analyse, helpen we onze klanten de bedrijfsefficiëntie, productkwaliteit en veiligheid te verhogen.

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten besteden we veel aandacht aan duurzaamheid, waarbij we ons richten op de verantwoordelijkheid voor de ingrediënten, de menselijke gezondheid en de impact op het milieu gedurende de levenscyclus van het product. Wij willen de uitdagingen van vandaag aangaan en nieuwe oplossingen ontwikkelen die ervoor zorgen dat onze klanten optimaal kunnen presteren.

De expertise van Ecolab

ONDERZOEK, ONTWIKKELING EN TECHNIEK

Om onze innovatiebelofte waar te maken, hebben we een wereldwijd team van experts en technische specialisten op een aantal gebieden, waaronder chemie, metallurgie, microbiologie, entomologie, chemische technologie, verpakkingen, werktuigbouw, digitale/software-ontwikkeling en elektrotechniek.

onze innovaties boeken resultaten

Our search returned no results.

INNOVATIE, EXPERTISE, TECHNIEK EN ONDERZOEK

Ecolab zet innovatieve wetenschap en digitale technologie, voorspellende inzichten en grondige kennis in voor kritieke activiteiten. Wij helpen bedrijven te anticiperen op wat er komen gaat, stimuleren vooruitgang en geven ze de kans om te groeien.

titel

1200

wetenschappers, engineers en technische specialisten

94

productiebedrijven

16

technologiecentra wereldwijd

9700+

patenten