Over Ecolabs Bioquell

In ziekenhuizen, farmaceutische fabrieken, laboratoria en cleanrooms is het verminderen van het risico op microbiële verontreiniging van vitaal belang. U moet uw faciliteiten en apparatuur op een betrouwbare manier van microben kunnen ontdoen. Met Bioquell-oplossingen kunt u de product- en patiëntveiligheid verbeteren, voldoen aan wettelijke en nalevingsvereisten en maximale operationele efficiëntie bereiken.

 • Effectief
  Bioquell-apparatuur voor bio-decontaminatie gebruikt waterstofperoxide met 35% water om waterstofperoxidedamp te produceren. Dat heeft een 6-log microbendodend effect op hiermee behandelde, niet-poreuze oppervlakken. Dit proces doodt een breed scala aan micro-organismen, waaronder bacteriën, virussen, schimmels en sporen.

 • Vertrouwd
  Bioquell wordt gebruikt in gezondheidszorg- en levenswetenschappenfaciliteiten over de hele wereld om operatiekamers, patiëntenkamers, farmaceutische productiecentra en meer aan bio-decontaminatie te onderwerpen.
     
 • Naleving van de regelgeving
  Ecolab ondersteunt Bioquell-technologie met professionele validatie, onderhoud en klantenservice. Bio-decontaminatie met Bioquell-waterstofperoxidedamp voldoet aan of overtreft de regelgevende normen over de hele wereld, waaronder de Europese Biocidenverordening (BPR).


Bio-decontaminatie met
waterstofperoxidedamp

Bioquell gebruikt waterstofperoxidedamp om een ruimte in een paar eenvoudige stappen microbenvrij te maken.
Ecolab Bioquell Bio-decontamination Process: Preparation, Vaporization, Activation Period and Aeration

1: Voorbereiding

Bereid de ruimte voor op bio-decontaminatie: sluit de ventilatieopeningen af en open alle kasten en lades die behandeld moeten worden. Sluit de deur nadat u uit de ruimte bent gegaan en zet dan de Bioquell-apparatuur aan.

2: Verdamping

Het systeem geeft de damp af en vult de afgesloten ruimte. Het brengt een microcondensatie aan op blootgestelde oppervlakken, waaronder complexe vormen en spleten.

3: Activatieperiode

Zodra de verdamping is voltooid, geeft een wachttijd de waterstofperoxide de tijd om micro-organismen op oppervlakken te doden.

4: Beluchting

Ten slotte zetten uw HVAC-systeem en/of Bioquell-beluchtingsunits de H2O2 om in waterdamp en zuurstof. Er zijn geen extra stappen om resten te verwijderen - de kamer is nu klaar voor gebruik.

Meer informatie over waterperoxidedamp
Biopharmaceutical technician looking through a microscope in a cleanroom

Bio-decontaminatie voor biofarmaceutische productie

Of u nu werkt in cel- en gentherapie of vaccinontwikkeling, het is belangrijk om over een solide oplossing voor bio-decontaminatie te beschikken.

Ecolab Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor Systems and Services

Systemen en diensten voor waterstofperoxidedamp

Als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om bio-contaminanten in uw laboratorium of productiefaciliteit te doden, hoeft u niet verder te zoeken dan de apparatuur en diensten van Bioquell.

Bioquell Validation

Validatie

Om aan de wettelijke vereisten te voldoen, moet u mogelijk bewijzen dat uw oplossing voor bio-decontaminatie werkt. Ecolab biedt validatiedocumentatie ter ondersteuning van uw behoeften.

Verwante Bioquel-apparatuur en diensten
voor  bio-decontaminatie

Lees meer over hoe Ecolabs oplossingen wat betreft apparatuur en diensten voor bio-decontaminatie uw faciliteit kunnen helpen om veilige, conforme producten te maken die de normen overtreffen, de operationele efficiëntie meetbaar te verbeteren en duurzaamheidsdoelstellingen te helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er zijn geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden.

Inzichten in Life Sciences

Meer informatie over de rol van Ecolab in de sector Life Science.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er zijn geen artikelen gevonden