aboutuspicnalco

Over Nalco Water

Nalco Water, een bedrijf van Ecolab en wereldleider op het gebied van oplossingen voor water- en procesbeheer, werkt samen met klanten in allerlei sectoren om hen te helpen bij het behalen van hun specifieke duurzaamheids- en zakelijke doelstellingen Met een aanwezigheid op meer dan 100.000 klantenlocaties bieden onze oplossingen een combinatie van chemische verbindingen,, digitale innovatie en uitgebreide expertise waarmee de impact op water en klimaat wordt geminimaliseerd bij een maximalisering van resultaten tegen optimale totale kosten. Ons netwerk van meer dan 50.000 verbonden waterprestatiesystemen voedt elk jaar meer dan 90 miljard datapunten, waardoor we onze klanten inzichten, acties en waarde kunnen bieden in hun hele operationele proces. Als Ecolab-bedrijf is het ook onze bedrijfsambitie om de wereld schoner, gezonder en veiliger te maken door te voorzien in en bescherming te bieden voor wat van levensbelang is.

integratedwatermanagement

Nalco Water is innovatie

Bij Nalco Water is waterbeheer onze passie. Elk bedrijf is uniek. Daarom benaderen de professionals van Nalco de bedrijfsdoelstellingen en waterbehoeften van elke klant afzonderlijk en onderzoeken zij vervolgens manieren om hun systemen efficiënter te laten werken.

3dtrasarwatersaver

Watertechnologie verbeteren

3D TRASAR™ technologie heeft waterbeheer gerevolutioneerd door het mogelijk te maken dat klanten realtime toegang hebben tot hun watersystemen. Door het combineren van chemie, services op afstand en geautomatiseerd beheer geeft deze technologie de klanten de mogelijkheid om de efficiëntie te vergroten en tegelijkertijd het water- en het energiegebruik te verminderen.

resinsmarket

Uitdagingen op het gebied van water en processen het hoofd bieden

Onze expertise op het gebied van water is ongeëvenaard, evenals onze samenwerking met onze klanten om hun moeilijkste problemen op te lossen. We werken met een grote scala van bedrijven: van bedrijfspanden, voedselverwerking, automobielindustrie, energieopwekking, chemicaliën en primaire metalen tot procesindustrie zoals papierfabrieken en mijnbouw.