VIB zoeken

Veiligheidsinformatiebladen (VIB/MVIB) voor Ecolab-producten zijn beschikbaar via onderstaande zoekopdracht.​​​​​​​ Mogelijk moet u naar beneden scrollen om de zoekbalk te zien. U kunt op productnaam of op productcode zoeken. Bepaalde bladen zijn niet beschikbaar via onderstaande VIB-zoekopdracht. Klik daarvoor op een van de volgende links om dat specifieke blad te openen of aan te vragen.


Heeft u de VIB die u zoekt nog niet gevonden?

Huidige klanten van Ecolab

Onze lijst van beschikbare VIB-documenten verandert dagelijks. Als u na het doorzoeken van onze nieuwe portal een specifiek VIB niet kunt vinden, neem dan contact op met uw vertegenwoordiger van Ecolab voor verdere hulp.

Eerstehulpverleners, noodgevallen

Als u een VIB van Ecolab nodig heeft als gevolg van een noodsituatie (chemische lekkage, transportongeval of onbedoelde blootstelling aan chemische stoffen), kunt u op onze pagina met contactpersonen voor noodgevallen het telefoonnummer voor uw land vinden om te bellen.

VIB-consolidators van derden

Als u geen klant of eerstehulpverlener van Ecolab bent, wordt uw behoefte aan een VIB niet als dringend beschouwd.

Onze website biedt alleen VIB's om zelf te downloaden. Als u een specifiek VIB niet kunt vinden, is het product mogelijk niet meer leverbaar.

VRIJWARING
Wanneer u product(en) bij Ecolab koopt, wordt het bijbehorende veiligheidsinformatieblad (VIB/MSDS) samen met de verzending van uw product(en) verzonden. De veiligheidsinformatiebladen op ecolab.com zijn de nieuwste versies die voor onze producten beschikbaar zijn. Er worden voortdurend nieuwe en bijgewerkte veiligheidsinformatiebladen toegevoegd. Het kan echter enkele dagen duren om bijgewerkte veiligheidsinformatiebladen op onze website te plaatsen. Niet alle VIB-bladen zijn online beschikbaar.