1. Home
  2. Over ons
  3. Bedrijfstakken die wij bedienen
  4. Gebouwen en voorzieningen
  5. Overheid
Government550

Overheid

Wij kunnen u helpen de gezondheid en het comfort van de gebruikers van uw gebouw op duurzame wijze te beschermen. Onze oplossingen voor reiniging en desinfectie, binnenluchtkwaliteit, waterbehandeling en meer zorgen ervoor dat uw instelling soepel en veilig blijft draaien.

Neem contact met ons op

TELEFONISCH CONTACT

Ecolab BV
Iepenhoeve 7a +7b
3438 MR Nieuwegein
Nederland

Ecolab BV Klantenservice
Tel: +31 (0)30 6082420 | Fax: +31 (0)30 6082333 | E-mail: NLCustomerServices@Ecolab.com

Vertel ons over uzelf
Wat is uw locatie?
Hoe kunnen we u bereiken?
Waarmee kunnen wij u helpen?

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

 

uitgelichte oplossingen voor de overheid

TotalHygiene
WASLOTIONS, HANDDESINFECTIEPRODUCTEN EN VERZORGENDE LOTIONS

Ecolab biedt vloeibare en schuimende waslotions, handdesinfectieproducten en verzorgende lotions om uw medewerkers en gasten veilig en gezond te houden. Ons handhygiënesysteem combineert bacteriedodende chemie met technologie en training voor het maximaliseren van handreinigingsgewoonten.

hallwaytolobby
VLOER- EN TAPIJTREINIGING

Ecolab biedt superieure commerciële oplossingen voor vloerreiniging en renovatie voor uw accommodatie en openbare ruimtes, waaronder tapijt, hout, laminaat en stoffering.

SCHOONMAAK

Professionele reinigingsproducten en programma's voor kantoorgebouwen, appartementencomplexen, fabrieken en magazijnen. Ecolab biedt een complete lijn van commerciële reinigingsproducten, tools en trainingen.

MACHINAAL WASSEN

Ecolab biedt oplossingen voor de vaatwas, waarmee water en energie worden bespaard zonder dat dit ten koste gaat van schone resultaten. We delen en bevorderen best practices voor de vaatwas door training en materiaalgebruik ter plaatse voor vaatwasactiviteiten met vaste of vloeibare reinigignsmiddelen.

Oplossingen voor gebouwen en faciliteiten

Our search returned no results.