General_Practionioners

Huisartsen

Alles wat u nodig heeft voor een goede desinfectie in uw praktijk; van zachte en effectieve handhygiëne, oppervlaktereiniging en desinfectie tot het opnieuw verwerken van medische instrumenten. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor frequent gebruik en getest volgens de nieuwste Europese normen. Onze service omvat ook educatief materiaal en training voor uw personeel, professioneel en uitgebreid advies over de beste producten die u kunt gebruiken en hoe u ze gebruikt, wetenschappelijk bewijs en de nieuwste richtlijnen voor de meest optimale hygiënepraktijken.

hands_feature
Handen zijn het primaire en belangrijkste hulpmiddel van professionals in de gezondheidszorg. Door ervoor te zorgen dat ze altijd schoon zijn en ze goed te verzorgen, weet u zeker dat zowel u als uw patiënten veilig zijn. Wij helpen u dit te bereiken met ons assortiment handhygiëneproducten.
surfaces_feature
Van vloeren en grote oppervlakken tot de kleinste niet gemakkelijk bereikbare hoeken: u moet ervoor zorgen dat alle oppervlakken in uw praktijk grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd om een veilige omgeving voor uw werk te creëren en zorg te verlenen aan uw patiënten.
washing_feature
Het grondig wassen en desinfecteren van uw instrumenten vormt de basis voor de veiligheid van uw patiënten. Ecolab biedt een breed scala aan producten die hiervoor zorgen, van voorbehandelen tot wassen in de machine en desinfecteren.
skin_disin_feature
Onze oplossingen voor huiddesinfectie helpen u ervoor te zorgen dat de huid van uw patiënten goed is voorbereid op elke invasieve procedure, zoals een vaccinatie of injectie.

Gerelateerde oplossingen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen evenementen gevonden