Madison Hoal

Madison Hoal

KWALIFICATIES:

  • Bachelor in Microbiologie
  • Meer dan {5 jaar ervaring in de farmaceutische sector
  • IRCA-geaccrediteerde GMP-auditor
  • Lid van de Parenteral Drug Association & American Society for Microbiology

Madison Hoal
Global Technical Consultant

Madison is een farmaceutisch microbioloog die ervaring heeft in de productie van een reeks farmaceutische producten, waaronder niet-steriele vloeistoffen, plaatselijk aan te brengen producten en steriele injecteerbare producten.

Madison's ervaring omvat het werken met een team om een productiefaciliteit voor klinische geneesmiddelen te ontwerpen en te kwalificeren. Ze heeft ervaring met de ontwikkeling van een milieumonitoringprogramma voor een ISO-geclassificeerde aseptische productiefaciliteit en het opzetten van een microbiologisch laboratorium ter plaatse. Ze is ook verantwoordelijk geweest voor training op het vlak van aseptische operaties en voor kwalificatieprogramma's voor kledingvoorschriften.

Madison heeft tal van onderzoeken geleid naar non-conformiteiten op het gebied van milieumonitoring met behulp van risicomanagement om besmettingsrisico's te identificeren en te beperken. Ze heeft belangrijke veranderingen doorgevoerd in het ontwerp van de faciliteiten, procedures en personeelstrainingen om het proces te optimaliseren en de besmettingsrisico's tot een minimum te beperken.