INNOVATIE AAN HET WERK

Microscope, hard hat and inspection icons

Innovatie waar de wereld op vertrouwt

Onze innovatieve en vastberaden probleemoplossers, die hun voeten stevig in de wetenschappelijke wereld hebben staan, werken mee aan het creëren van een schonere, veiligere en gezondere wereld. Wij leveren uitgebreide programma's en oplossingen met gerichte, op gegevens gebaseerde inzichten en ongeëvenaarde service om voor onze klanten de voedselveiligheid te stimuleren, omgevingen schoon en veilig te houden, water- en energieverbruik te optimaliseren en bedrijfsefficiëntie en duurzaamheid te verbeteren. Gedurende de ruim 100 jaar waarin we klanten hebben geholpen bij het verbeteren van hun activiteiten en aan de slag gaan met oplossingen voor schoon water, voedselveiligheid en sanitaire voorzieningen, gezondheid en klimaatuitdagingen, hebben we duizenden patenten geregistreerd en talloze oplossingen ontwikkeld voor de grootste uitdagingen in de wereld. 

INNOVATIESTRATEGIE

Innovatiestrategie

De innovatiestrategie van Ecolab is gebaseerd op:

WellChem lab in Sugar Land Texas

Technologie

Het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, programma's en systemen die bekend staan om het leveren van effectieve, schone, veilige en gezonde oplossingen.

Rep with Service Pad_Computer in background

Inzichten

Het bieden van meer inzicht in gebruiksgegevens, voorspellende analyses, elektronische servicerapportage en op inzichten gebaseerde probleemoplossing.

ECOLAB_3222019_POWERPLANT_0068.tif

Service

Het verbeteren van de bedrijfsefficiëntie, productkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door toonaangevende service.

MONDIALE FOCUS

Mondiale focus

's Werelds urgentste uitdagingen vragen om 's werelds beste probleemoplossers.

Water drip icon

Water

We beheren meer dan 1 biljoen gallon water voor onze klanten, die gebruikmaken van onze expertise en oplossingen om het waterverbruik aanzienlijk te verlagen en veel meer water te hergebruiken en recyclen en deze waardevolle hulpbron te beschermen.

Knife and fork icon

Voedsel

Onze deskundigen staan in de voorhoede van de voedselveiligheid met oplossingen van boer tot bord en helpen zo 1,4 miljard mensen veilig te voorzien van voedsel van hoge kwaliteit. 

Handwashing icon

Gezondheid

Jaarlijks helpen wij 2,1 miljard infecties te voorkomen, reinigen we 60 miljard handen, en zorgen we ervoor dat de plekken waar we samenkomen en genezen schoner en veiliger zijn.

Tree Icon

Klimaat

We helpen onze klanten jaarlijks meer dan 47 biljoen BTU's aan energie te besparen en 3,8 miljoen metrische ton aan broeikasgassen te vermijden.

FEITEN OVER EXPERTISE EN INNOVATIE

1.200

Wetenschappers, ingenieurs en technische specialisten voor R&D

13.900

Cumulatieve jaren aan innovatieve ervaring

20

Wereldwijde onderzoekscentra

11.000

patenten

EXPERTISE IN ACTIE

Expertise in actie

De wetenschap van impact

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen evenementen gevonden

eROI logo

Exponentiële waarde realiseren voor onze klanten

Onze oplossingen helpen klanten ambitieuze bedrijfs- en milieudoelstellingen te behalen. Het verrichten van metingen vormt een cruciaal onderdeel van ons proces en met behulp van de door onszelf ontwikkelde eROI℠- waardebenadering meten we onze impact en kwantificeren de ROI van onze klanten.

HULPMIDDELEN EN TOEZEGGINGEN

Ecolab Smart Water Navigator logo

Smart Water Navigator