1. Home
  2. Over ons
  3. Onze bedrijfstakken
aboutourbusinesses

Onze bedrijfstakken

Al meer dan 90 jaar werken we achter de schermen aan voedselveiligheid, het voorkomen van infectieverspreiding en het beschermen van vitale hulpbronnen. En vandaag de dag doen we meer dan ooit tevoren.

Wie zijn wij?

Ecolab is de wereldleider op het gebied van water, hygiëne en energietechnologieën en -diensten. Wereldwijd kiezen bedrijven in de foodservice, voedselverwerking, horeca, gezondheidszorg, industriële, olie-en gasbranche voor Ecolab-producten en diensten om hun omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en duurzaamheidsdoelen te bereiken.

ecosurebusiness
Ecosure
Trusted by leading foodservice and hospitality firms, EcoSure provides customized, comprehensive onsite evaluations and training to help our customers maintain the highest standards of safety, guest experience and brand protection.
fbbusiness
Voedsel- en drank-verwerking
Ecolab biedt ongeëvenaarde deskundigheid en heeft een uitgebreid aanbod met oplossingen die helpen om de voedselveiligheid, productkwaliteit en duurzaamheid te vergroten. Ecolab versterkt de bedrijfsefficiëntie voor melkveebedrijven en producenten in de voedsel- en drank-sector en de farmaceutische en cosmetische industrie.
food-safety-solutions
Producten voor voedselveiligheid
As one of the world's leading manufacturer and distributor of food safety products and systems, our comprehensive line of food, guest & employee safety products help you establish and maintain food safety best practices throughout key areas in your foodservice operations.
healthcarebusiness
Gezondheidszorg
Binnen de gezondheidszorg biedt Ecolab gespecialiseerde oplossingen voor al onze klanten, van acute zorg tot medische noodhulpdiensten. We doen ons best om u innovatieve oplossingen te bieden om de uitdagingen van uw bedrijf het hoofd te bieden - overal waar het nodig is.
institutionalbusiness
Institutioneel
De institutionele bedrijfstak van Ecolab biedt een groot aanbod aan producten en programma's die voorzien in de behoeften van onze klanten; van restaurants, hotels en instellingen voor langdurige zorg tot scholen, bedrijfspanden en militaire faciliteiten.
QSR550
Kay Chemical

Located in Greensboro, NC, Kay Chemical Company is a division of Ecolab Inc. The Kay business specializes in delivering customized programs to meet the unique food safety and sanitation requirements of the QSR and Food Retail (supermarket and grocery) markets.

Ecolab Cleanroom
Life Sciences
Onze complete lifescience-oplossingen en technische kennis zijn erop gericht u te verzekeren van kwaliteitsproducten en veiligheid, terwijl tegelijkertijd de bedrijfsefficiëntie van uw schoonmaak-, sanitatie- en desinfectieprocessen wordt verbeterd. Het is onze strategie gericht te blijven op twee kerngebieden: globale trends en veranderingen in de wet- en regelgeving.

 

nalcochampabout
Nalco Champion
Ecolab's divisie voor energiediensten biedt een unieke focus en voorziet in speciale chemische programma's en gerelateerde services voor upstream-, midstream- en downstream-processen voor olie en gas. Door probleemoplossing ter plaatse en het toepassen van innovatieve technologieën leveren we duurzame oplossingen waardoor we het hoofd kunnen bieden aan de complexe uitdagingen in 's werelds moeilijkste gebieden voor energiewinning.
districtenergy
Nalco Water

Onze divisie voor water- en procesdiensten helpt onze klanten het gebruik van energie, water en andere natuurlijke bronnen te verminderen, de luchtkwaliteit te vergroten, de uitstoot te minimaliseren en de productiviteit en eindproducten te verbeteren.

Ecolab Pest Elimination Service Specialists
Ongediertebestrijding
Ecolab doet meer dan ongediertebestrijding. Iedere dag maken we gebruik van onze expertise om de meest complexe ongedierte-uitdagingen binnen de sector op te lossen. Met onze proactieve mensen en innovatieve instelling beschermen wij u nu, terwijl we werken we aan nieuwe en betere oplossingen om u ook in de toekomst te beschermen.
PureForceVan
PureForce

Our PureForce division provides cost effective cleaning and sanitation solutions to the independent foodservice street customer and quick service restaurant warewashing market.

RoyalPerformance
Textielverzorging
Bij Ecolab begrijpen we de uitdagingen waarmee commerciële wasserijen geconfronteerd worden als ze willen voorzien in de behoeften van de gezondheidsbranche, horeca, linnengoed voor de voedsel- en dranksector en industriële bedrijfstakken. We werken samen met u aan succesvolle oplossingen en geven persoonlijke service, deskundig advies en de beste producten zodat u de beste bedrijfsresultaten behaalt.