Uiteenlopend van hotels, restaurants en zorginstellingen tot voedsel- en drankenfabrieken, productiefabrieken en energiecentrales over de hele wereld vertrouwen veel van 's werelds toonaangevende bedrijven op Ecolab voor het leveren van wetenschappelijke expertise, de beste technologieën, op gegevens gebaseerde inzichten en persoonlijke service om hen te helpen hun zakelijke doelen te bereiken terwijl ze een positieve impact hebben op de wereld.

Menselijke gezondheid

Met meer dan 1.200 wetenschappers, ingenieurs en technische specialisten helpen we onze klanten zowel bekende als nieuwe problemen op gebied van volksgezondheid en voedselveiligheid aan te pakken. Onze oplossingen en diensten helpen bij het bevorderen van goede hygiëne en het voorkomen van de verspreiding van ziekteverwekkers zodat mensen gezond blijven waar ze eten, slapen, werken, spelen en genezen. Zij helpen voedsel veilig te houden in de hele toeleveringsketen met het helpen voorkomen van door voedsel overgedragen ziekten en te zorgen voor veilig voedsel van hoge kwaliteit voor mensen over de hele wereld. En onze zuiveringsoplossingen voor de gezondheidszorg, persoonlijke verzorgings- en farmaceutische industrie helpen productveiligheid en -kwaliteit voor levensreddende geneesmiddelen en vaccins mogelijk te maken.

Gezondheid van de aarde

Bij Ecolab zijn we van mening dat wat goed is voor de aarde goed is voor bedrijven. Duurzaam werken zou minder moeten kosten - niet meer - daarom helpen wij onze klanten prioriteit te geven aan duurzaamheid en tegelijkertijd operationele doelen te bereiken. We delen onze expertise op gebied van slim watergebruik en helpen daarmee onze klanten bij het minder gebruiken, hergebruiken en recyclen van water binnen hun bedrijfsactiviteiten. En onze maatoplossingen helpen hen energie efficiënter te gebruiken, afval te verminderen en de uitstoot van broeikasgassen te verlagen ter bevordering van een duurzamere toekomst.  

 

Zakelijke gezondheid

Wij helpen bedrijven zich te ontwikkelen via opbouw van veerkracht en beperking van risico's, zodat zij hun reputatie en bedrijfsresultaten beter kunnen beschermen. We doen dit door het leveren van verregaande expertise en uitgebreide programma's aan klanten als hulp bij het beschermen van personeel en consumenten tegen de verspreiding van ziekteverwekkers, oplossen van complexe operationele uitdagingen en behalen van de zakelijke doelstellingen. Daarnaast willen wij een verantwoordelijk bedrijf en een betrouwbare partner voor onze klanten zijn door ethisch en duurzaam te werken.  

 

Als betrouwbare partner voor onze klanten voorzien wij hen van waarde door middel van uitgebreide programma's die hen helpen om gezondheid te realiseren voor mensen, de aarde en bedrijven - én hen helpen hun impact en vorderingen ten aanzien van hun bedrijfsdoelstellingen te meten.

2022 Ecolab Science Certified (ESC) logo aligns with the new Ecolab brand refresh

Ecolab Science Certified™

Het Ecolab Science Certified-programma is een uitgebreid, op wetenschap gebaseerd programma gericht op volksgezondheid en voedselveiligheid dat bedrijven zoals hotels, restaurants en kruidenierswinkels helpt schonere en veiligere werkmethoden te bevorderen om een hoger niveau van hygiëne te realiseren. Bedrijven die zich houden aan deze strenge normen en periodieke audits verdienen het Ecolab Science Certified-keurmerk.

Ecolab Water for Climate logo

Ecolab Water for Climate™

Ons Ecolab Water for Climate-programma helpt bedrijven te voldoen aan hun ambitieuze klimaatdoelen zonder dat de bedrijfsgroei daarbij in gedrang komt. Ecolab Water for Climate biedt holistische oplossingen die ontworpen zijn om de kloof te dichten tussen bedrijfsdoelstellingen en behoeften op locatie, en biedt klanten gelaagde, resultaatgerichte wateroplossingen afgestemd op hun sector. Door het samenbrengen van wetenschap, strategie en praktijkoplossingen kunnen wij klanten helpen toe te werken naar hun doelstellingen in het verkleinen van ecologische impact, vergroten van winstgevendheid en bevorderen van duurzame groei.

eROI logo

eROI SM

Via onze eigen eROI-benadering, waarmee we het exponentiële rendement van de investering van onze klanten in onze producten en diensten berekenen, meten wij de positieve impact van onze oplossingen. eROI helpt klanten hun rendement te kwantificeren via water-, energie- en uitgebreide bedrijfskostenbesparingen en stelt hen in staat hun vooruitgang te plannen en te volgen voor verschillende prestatie- en milieudoelstellingen.

water, nature, manufacturing, processing

Positieve impact in {[#0]

Van hoe we werken tot hoe we klanten helpen hun operationele doelstellingen te behalen streven wij ernaar onze positieve impact uit te breiden en een duurzamere toekomst te ondersteunen. We meten onze voortgang bij het creëren van een positieve impact in 2030 op ons bedrijf, gemeenschappen, klanten en het milieu.