Experts in 's werelds uitdagingen

Ecolab is actief op het snijvlak van de water-, voedsel-, gezondheids- en klimaatuitdagingen waarvoor onze wereld staat. Onze teams kunnen bogen op decennia aan ervaring in het veld en helpen onze organisatie te sturen met deskundige inzichten. Kom meer te weten over onze expertise en ons thought leadership op het gebied van water en klimaat, voedsel, gezondheid en digitale innovatie.


Two associates examining the contents of glass containers.

Experts in water en klimaat

Terwijl onze wereld worstelt met een veranderend klimaat en waterschaarste, helpt Ecolabs expertise bedrijven slimme waterbeheerpraktijken te bevorderen om veerkrachtige activiteiten te ondersteunen, innovatie te stimuleren en de watervoorraad van onze wereld te beschermen.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot Back of House, BOH Kitchen

Voedselveiligheidsexperts

Een veilige voedselaanvoer is cruciaal als we de groeiende wereldbevolking willen voeden. Ecolab werkt wereldwijd met bedrijven aan het invoeren van best practices, programma's en oplossingen op het gebied van voedselveiligheid om voedsel en gemeenschappen veilig te houden van boer tot bord.

Pair of hands being washed under a running faucet in a restaurant or kitchen sink.

Volksgezondheidsexperts

Van het laboratorium waar we nieuwe ziekteverwekkers bestuderen tot de restaurants, hotels en ziekenhuizen waar we eten, verblijven, werken en genezen, brengt Ecolab uitgebreide, wetenschappelijk onderbouwde oplossingen die goede hygiëne bevorderen in de activiteiten van onze klanten en de verspreiding van infecties helpen voorkomen.

Ecolab Digital Innovation Experts looking at a computer screen

Experts in digitale innovatie

Digitale technologie staat centraal bij de transformatie van de manier waarop wij zaken doen. Ecolab helpt haar klanten om voorspellende analyses, service op afstand en real-time inzichten te benutten om water- en energiedoelen te bereiken en operationele prestaties te maximaliseren.

Ecolab Life Sciences Experts

Experts inzake Life Sciences

Patiëntenveiligheid, klantentevredenheid en naleving van de regelgeving is waar onze Life Sciences-experts voor warmlopen.

Experts van Ecolab