Ecolab Life Sciences Cleanrooms

Cleanrooms

Ecolab levert locatiespecifieke reinigings- en desinfectieprogramma's om risico's te helpen beheersen en de procesefficiëntie te verbeteren voor externe oppervlakken van productieapparatuur en cleanrooms.

Met onze end-to-end cleanroomproducten en -oplossingen kunnen producenten hun processen veiliger maken, risico's verminderen, voldoen aan de wettelijke eisen, initiatieven voor naleving ondersteunen en operationele efficiëntie en kostenbesparingen realiseren.

Ecolab Life Sciences ondersteunt farmaceutische producenten met het bieden van een uitgebreide,
programmatische aanpak voor contamination control in cleanrooms.

Uitgelichte cleanroom-oplossingen

Ecolab Bioquell: efficient and versatile decontamination

Ontdek onze Bioquell-technologie

Bioquell-decontaminatieservices en -oplossingen stellen u in staat de productveiligheid te verbeteren, te voldoen aan wettelijke en nalevingsvereisten en maximale bedrijfsefficiëntie te realiseren.
Scientist swabbing petri dish - Ecolab's Validex Program

Baanbrekend met een wereldwijde standaard: het Validex™-programma van Ecolab

Validex™ biedt eindgebruikers de mogelijkheid deze gegevens te gebruiken als uitbreiding op hun eigen validatiegegevens, waardoor de kosten en middelen voor hun eigen doeltreffendheidsstudies tot een minimum worden beperkt. Deze geharmoniseerde enkelvoudige methode kan bedrijven voorzien van een overdraagbaar platform voor het realiseren van resultaten die kunnen worden gerepliceerd van laboratorium tot laboratorium en land tot land.

Cleanroomproductiemogelijkheden

Bekijk de Life Sciences-productielocatie van Ecolab in Greensboro, NC, in de VS.

Ecolab voorziet farmaceutische klanten wereldwijd van reinigings- en desinfectieproducten die zijn geproduceerd in cleanrooms voor cleanrooms.


Wereldwijde technische expertise

Een Ecolab-partnerschap biedt toegang tot ervaren technische experts die zorgen voor duurzame naleving en operationele uitmuntendheid. We werken nauw samen met ervaren technische teams aan unieke uitdagingen en bieden de beste service en oplossingen in hun klasse om de productveiligheid en -kwaliteit, en de productiviteit en naleving van de regelgeving te garanderen.

Technician Icon

Validatieondersteuning voor reiniging en desinfectie

Magnifying glass icon

Inspecties ter plaatse door IRCA-geaccrediteerde experts

Technische experts van Ecolab Life Sciences
Magnifying glass with gear icon

Wettelijke en wetenschappelijke inzichten


Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden


Inzichten in Life Sciences

Lees meer over de rol van Ecolab binnen de cleanroommarkt

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er zijn geen artikelen gevonden

Bekijk alle artikelen over nieuwe inzichten van Life Sciences