Bioquell's QUBE front view with side attachment.

Bioquell Qube
Aseptische isolator

Creëer een aseptische werkruimte met de Bioquell Qube van Ecolab, configureerbare isolator geïntegreerd met de Bioquell-technologie voor waterstofperoxideverdamping. Van zijn unieke ontwerp tot de snelle cyclustijden, de Bioquell Qube realiseert de aseptische ruimte die u nodig heeft om uw onderzoek of product volgens planning te laten verlopen.

Voordelen van de Bioquell Qube

Verbeter workflows en productiviteit met de Bioquell Qube, en creëer een Klasse A/ISO5 omgeving in de isolator.

Voordelen van de Bioquell Qube zijn:

 • Ingebouwde Bioquell 35% waterstofperoxide-verdampingstechnologie
 • Waterstofperoxidecycli voltooid in slechts 20 minuten
 • 2-, 4- of 6-handschoenopties met maximaal 2 doorgeefkasten of RTP's
 • Gemaakt van slijtvast polypropyleen en 316 roestvrij staal 
 • Koeling via luchtinlaat voor warmtegevoelige materialen
 • 4 niveaus omgevingsmonitoring 
 • Datalogging met 21-CFR Deel 11-compatibele software
 • Ingebouwd scherm met camera voor het vastleggen en weergeven van werkbladen
 • Schakel tussen positieve en negatieve druk met het aanraakscherm; filters wisselen en andere activiteiten zijn niet nodig
 • Kan vanaf de besteldatum vaak binnen slechts 12 weken worden geïnstalleerd en gevalideerd

De Bioquell Qube is ideaal voor:

 • Steriliteitstesten
 • Gen- en celtherapie
 • Productie van kleine hoeveelheden
 • Samenstelling van geneesmiddelen
 • Bereiding van cytotoxische en gevaarlijke geneesmiddelen

 


Waarom kiezen voor de Bioquell Qube?

Machine icon

Productief

Verwerkt materialen in de hoofdkast terwijl u werkt in een andere. De standaard retentie voor aseptisch bewaren is 7 dagen - pas deze timing aan uw protocollen aan.

Icon of a clock

Efficiënt

Een cyclus kan in slechts 20 minuten worden voltooid afhankelijk van de belastingspecificaties. Nadat u de Bioquell Qube heeft besteld, kan de installatie en validatie in slechts 12 weken worden voltooid.

Puzzle icon

Aanpasbaar

Tot 3 kamers (2 handschoenen per kamer) en 2 doorgeefkasten voor materiaal om te voldoen aan uw workflowbehoeften. Geschikt voor positieve en negatieve druk.

Award icon

Zeker

Aangepaste gevalideerde cycli ondersteunen ISO 5/EU Klasse A omgeving; GMP naleving; unidirectionele luchtstroom in overeenstemming met GMP Annex 1; 21-CFR Deel 11-compliant datalogging software beschikbaar.

Gears icon

Efficiënt

Vier niveaus van omgevingsmonitoring voor uw behoeften met betrekking tot levensvatbare en niet-levensvatbare deeltjes. Mogelijkheid om de Merck Millipore Sigma Symbio Flex Sterility Pump te integreren.

Tools icon

Geïntegreerde

Ingebouwde Bioquell waterstofperoxidedamptechnologie voor herhaalbare resultaten. Gebruiksvriendelijk aanraakscherm. Geen HVAC-aansluiting vereist.


Zie de Bioquell Qube in actie


Bekijk modulaire configuraties

De Bioquell Qube biedt verschillende configuratieopties.
Gebruik één tot drie kamers, met maximaal twee optionele externe/materiaaloverdrachten.


Voorbeelden van Bioquell Qube-toepassingen

Bioquell Qube voor cel- en gentherapie

Steriliteitstesten met de Bioquell Qube


Verwante producten en accessoires

Bioquell_Qube_Environmnetal_Monitoring.jpg

Omgevings- monitoring

Monitor aseptische omgevingscondities met vier modi, variërend van handmatige tot volledig geïntegreerde deeltjesmonitoring met telopties voor zowel levensvatbare als niet-levensvatbare deeltjes.

Bioquell_QUBE_Steritest_Millipore_Sterility_Test_Pump.jpg

Steriliteitstest- pomp

Kiest u voor de grootste Qube-optie met drie kamers, dan kunt u tot twee geïntegreerde Merck Millipore Steritest Symbio Flex steriliteitstestpompen toevoegen. Dit helpt om de werkzaamheden te vereenvoudigen en werkruimte vrij te maken.

Bioquell_Qube_glove_sleeve_system.jpg

Handschoen-mouw-systeem 

Ons gepatenteerde handschoen-mouw-systeem verwijdert plooien uit zowel de mouw als de handschoen. Met kleinere en lichtere Safe Change Cuff Rings. Ontwerp helpt ervoor te zorgen dat alle delen van de Bioquell Qube in aanraking komen met waterstofperoxidedamp.

Bioquell_Qube_Rapid_Transfer_Port.jpg

Rapid Transfer Port

Aseptische overbrenging van materialen in en uit isolatoren zonder inbreuk op de isolatie of effect op de omgevingskenmerken. Verkrijgbaar in zowel 190 mm als 270 mm.

Bioquell BQ-50

Over waterstofperoxidedamp

Tijdens een cyclus van bio-decontaminatie vult Bioquell-technologie een afgesloten gebied met waterstofperoxidedamp die voor 35% uit water bestaat. In slechts één cyclus zorgt deze damp voor een 6-log sporendodende werking op blootgestelde oppervlakken. In tegenstelling tot chemische sterilisatiemiddelen die giftige resten kunnen achterlaten, wordt waterstofperoxidedamp afgebroken tot water en zuurstof zodra de bio-decontaminatiecyclus en beluchting is voltooid.

Bioquell Validation

Validatie

Om aan de wettelijke vereisten te voldoen, moet u mogelijk het bewijs leveren dat uw oplossing voor bio-decontaminatie naar behoren werkt. Ecolab biedt getrainde technici en de validatiedocumentatie die u nodig heeft om aan de regelgeving te voldoen.


Veelgestelde vragen over de Bioquell Qube

Biedt u 21-CFR Deel 11-naleving?
Ja, voor dit doel bieden wij een optionele datalogger.

Kan ik leidingen of kabels invoeren in de Bioquell Qube?
We bieden de optie om een op de vloer bevestigde één inch grote triclover port in elke kamer in te bouwen. Hierdoor kunt u vloeistofleidingen of kabels veilig in de body van de Bioquell Qube brengen.

Is het mogelijk om alarmen in te stellen voor de temperatuur in de Bioquell Qube?
Ja.

Zijn er verschillende lekkagetests geprogrammeerd voor de Bioquell Qube?
Ja, er zijn lekkagetest geprogrammeerd voor zowel positieve als negatieve druk.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in de Bioquell Qube voor uw faciliteit? Gebruik dit formulier om een offerte aan te vragen en we nemen binnenkort contact met u op.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.