Geavanceerde chemische producten en innovatie voor de cleanroom

Ecolab kan ervoor zorgen dat u volledig kunt vertrouwen op veiligheid en operationele uitmuntendheid door uw cleanroomprogramma te koppelen aan een krachtige combinatie van de beste chemische producten en toonaangevende expertise.

Ecolab kan ervoor zorgen dat u volledig kunt vertrouwen op veiligheid en operationele uitmuntendheid door uw cleanroomprogramma te koppelen aan een krachtige combinatie van de beste chemische producten en toonaangevende expertise.

Ecolab biedt oplossingen voor het desinfecteren en reinigen van cleanrooms die zich hebben bewezen. Onze uitgebreide portfolio desinfectiemiddelen, biociden, cleanroomdoekjes, apparatuur en technische services voldoet aan de minutieuze en strenge eisen gesteld aan farmaceutische productie- en cleanroomomgevingen. Ervaar de waarde van samenwerken met Ecolab.

Progressieve innovatie

Mensen die in cleanrooms werken rekenen op onze geavanceerde cleanroomoplossingen om ervoor te zorgen dat hun reinigings- en desinfectieprogramma's voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Klercide™ Cleanroom Quat

Klercide™ Cleanroom Quat van Ecolab is een mix van een quaternaire ammoniumverbinding en steriel water. Het is effectief bij een laag concentraat waardoor het product weinig residu achterlaat en het ideaal is voor hoogwaardige cleanrooms en kritische productiegebieden.

SteriShield™ Delivery System (SDS)

De unieke combinatie van een zak-in-fles-ontwerp en het gepatenteerde spuitsysteem zorgt voor een gesloten systeem, waardoor er tijdens gebruik geen vervuiling in de fles kan komen en het systeem steriel blijft. 

Ecolab Validex™-programma

The Validex™-programma van Ecolab helpt validatieuitdagingen oplossen met een totaalmethode, ondersteunende dataset en expertise die specifiek zijn afgestemd op de cleanroomomgeving. Wij vereenvoudigen het implementeren van nieuwe producten en zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.


Adviserende ondersteuning en service

Ecolab Life Sciences geeft u toegang tot experts met ervaring op het gebied van cleanroomtechnologie die zicht richten op het ondersteunen van klanten bij het realiseren van operationele uitmuntendheid, naleving en de tijdige implementatie van regelgeving. Door middel van een onpartijdig, extern perspectief kunnen deze experts processen beoordelen, SOP-begeleiding bieden en de juiste chemie-efficiëntie en -regimes schetsen om u te helpen uw activiteiten te optimaliseren en het vertrouwen in uw cleanroom te vergroten.

Heeft u vragen over reiniging en desinfectie in uw cleanroom? Onze experts helpen u graag! Klik op Stel onze experts een vraag om in contact te komen met ons internationale team.

Ecolab Life Sciences Expert

David Keen

Director, Microbiology Consulting Services and Validation

Donald Singer

Donald Singer

Senior Microbiology Consultant

Stel onze experts een vraag
Ecolab Life Sciences Expert

Madison Hoal

Global Technical Consultant

Productiemogelijkheden

Ecolab Life Sciences zorgt voor een wereldwijde productie en levering, waardoor de beschikbaarheid van producten wordt gegarandeerd om aan uw validatieverplichtingen te voldoen en de continuïteit van uw productieprocessen wordt gewaarborgd. Maak een rondleiding door onze nieuwste productiefaciliteit in Greensboro, North Carolina.

Product page on Life Sciences Storefront website

Bestel producten rechtstreeks bij Ecolab

Bezoek de Ecolab-internetwinkel om onze portefeuille reinigings- en desinfectieproducten te doorzoeken, productprijzen te bekijken en in contact te komen met ons technische team.

Ons gestroomlijnde en eenvoudige proces helpt u de producten te vinden die u nodig heeft, in de hoeveelheden die u nodig heeft om te voldoen aan de vereisten voor contamination control voor alle typen cleanrooms.

Experience the Difference logo

Klaar om uw cleanroomprogramma naar een hoger niveau te tillen?

Continue innovatie kenmerkt de biofarmaceutische industrie


Dus waarom zijn uw oplossingen voor het desinfecteren van uw cleanroom onveranderd gebleven? Ecolab geeft rechtstreeks toegang tot de allernieuwste op wetenschap gebaseerde innovaties voor cleanroomvalidatie, desinfectie en contamination control.

Aanvraag adviesgesprek met Life Sciences-expert

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.