Allesreiniger

Allesreiniger

Het juiste hygiëneprogramma biedt een fantastische manier om de efficiëntie te optimaliseren. De innovatieve, gestroomlijnde oplossingen van Ecolab zorgen ervoor dat u met zeer goede training en hulpmiddelen het schoonmaken met veel vertrouwen aanpakt. En uw gasten zullen meer dan tevreden zijn.

Vijfsterren-huishoudprogramma

Wist u dat negentig procent van de reizigers hotels vermijdt die als 'vies' zijn aangemerkt? Bij Ecolab begrijpen we hoe belangrijk training is als we onze klanten willen helpen hun gasten een schone, veilige en aantrekkelijke omgeving te bieden. Voor elke reinigingstaak biedt het vijfsterren-huishoudprogramma van Ecolab superieure en consistente resultaten die het schoonmaken makkelijker maken voor uw medewerkers en hun efficiëntie vergroten.

Oasis Pro Range

OASIS PRO

Om uitzonderlijk resultaat te krijgen, heeft u uitstekende producten nodig. Ons exclusieve huishoudassortiment is zo ontwikkeld dat huishoudelijke medewerkers altijd het juiste product en de juiste reinigingsmaterialen en trainingshulpmiddelen hebben voor de uit te voeren werkzaamheden.

MAXX2

De veilige manier om uw schoonmaakprestaties te maximaliseren. MAXX2 verbetert op een veilige manier uw schoonmaakprestaties en doordat het wordt gebruikt in lage concentraties kan het u schoonmaakkosten besparen en heeft u minder verpakkingsafval.

Aanvullende reinigingsoplossingen

Downloadbare brochures

Download de productbrochure hieronder voor meer informatie over onze huishoud- en schoonmaakgamma's en hoe deze een superieur en consistent resultaat opleveren, zodat iedereen in uw gebouwen verzekerd is van een schone, veilige en comfortabele omgeving.
Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.