FoldedTowelsonBed

Ecobrite professioneel wassysteem

Voldoen aan klantverwachtingen

Onze oplossingen helpen bedrijven wereldwijd om hun wasactiviteiten te optimaliseren en voorzien hun klanten van de best mogelijke wasservice voor hun gasten. Wij helpen u het schone, witte en frisse textiel te realiseren dat uw gasten en bewoners verwachten. Het professionele wassysteem Ecobrite combineert hoogwaardige producten met geautomatiseerde doseersystemen gesteund door onze service van wereldklassen. Hierdoor kunnen we u veilig en efficiënt de beste reinigingsresultaten bieden.  

Klanttevredenheid realiseren

Iedere dag komt onze huid in contact met gewassen textiel, van kleding tot tafelkleden, lakens en handdoeken. Het uiterlijk, het gevoel en de geur van deze stoffen kunnen de perceptie beïnvloeden die klanten of bewoners hebben van uw bedrijf of instelling. Of u nu een verzorgingstehuis, restaurant of hotel heeft, of alles schoon is speelt een belangrijk rol als het gaat om klanttevredenheid. En wasgoed is een van basiselementen van de efficiëntie van uw reinigingsactiviteiten.


Schoon, wit en fris textiel

Ecobrite low temp images

Ecobrite Low Temp wasprogramma

Ons hoogwaardige, duurzame wasserij-assortiment dat de reinigingsprestaties verbetert, desinfectiebeheersing biedt en vanaf 20° zorgt voor efficiëntie in uitvoering en duurzaamheid. Het assortiment biedt:

 • Uitstekende wasresultaten bij lage temperaturen
 • Stralend witte resultaten, was na was
 • Verlengde levensduur van textiel
 • Geoptimaliseerde water- en energiekosten
 • Verlaagde koolstofuitstoot
 • EU Ecolabel-certificering voor wasmiddelen
 • Voldoet aan desinfectieregels volgens BPR
Ecobrite images

Ecobrite wasprogramma

Ons Ecobrite wasprogramma is de flexibele oplossing voor uw wasserijactiviteiten. Het assortiment biedt: 

 • Groot assortiment vloeistoffen
 • Geweldige resultaten bij ALLE SOORTEN textiel, zelfs de fijne was
 • Gecontroleerde dosering via nauwkeurige doseerapparatuur
 • Nauwkeurige verbruikscontrole 
 • Ecologische certificaten
 • Veelzijdige oplossing voor alle typen klanten
 • Ideaal in machines voor 12 kilo en meer

Hulp voor uw wasserijactiviteiten

Wij helpen de prestaties te verbeteren en maken het wasserijen mogelijk om efficiënt te werken door water- en energieverbruik te optimaliseren. Wij bieden een volledige desinfectie en zorgen dat fijn en algemeen textiel schoon, wit, zacht en fris blijft, dankzij ons innovatieve programma.

 


Ecobrite-producten

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde productpagina's gevonden.


Gerelateerde programma's

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde programmapagina's gevonden.

Young girl sneezing into a facial tissue

Bescherming tegen seizoensvirussen

Volksgezondheid en zakelijk succes gaan hand in hand Houd uw mensen en bedrijf gezond tijdens het verkoudheids- en griepseizoen met deskundige middelen, oplossingen en geregistreerde producten die bewezen effectief zijn tegen verkoudheid, griep, SARS-CoV-2 en Norovirus.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Programma's ondersteund door service van wereldklasse

Servicemedewerkers van Ecolab bieden, gesteund door een team van wetenschappers en specialisten, regelmatig geplande service, salesactiviteiten en ondersteuning, en ook training van werknemers en inspecties ter plaatse. We helpen klanten om het verbruik van nutsvoorzieningen te verminderen, arbeid te optimaliseren en de levensduur en efficiëntie van de gehele bedrijfsvoering te verbeteren.

sustainabilityreport

Onze duurzaamheidsimpact

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.