Christophe Beck

Christophe Beck

Christophe Beck is President en Chief Executive Officer van Ecolab Inc.

 

 

Christophe Beck is president en chief executive officer van Ecolab Inc., de wereldwijde leider in services en oplossingen op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen.
 
Voordat Beck op 1 januari 2021 president en chief executive officer werd, was hij president en chief operating officer van Ecolab.
 
Beck heeft verschillende functies bekleed in het hoger management van Ecolab, waaronder executive vice president en president van de Global Industrial Group; executive vice president en president van Nalco Water, een Ecolab-onderneming; en executive vice president en president van International Regions. 
 
Eerder was Beck executive vice president en president van Global Integration. In die functie was hij verantwoordelijk voor de integratie van Nalco na de overname van dat bedrijf door Ecolab in 2011. Daarvoor was hij bij Ecolab werkzaam in de functie van executive vice president, Institutional Sector; senior vice president en general manager, Institutional Foodservice - Noord-Amerika; en senior vice president, Corporate Marketing and Strategy.
 
Voordat Beck in 2007 in dienst trad bij Ecolab was hij 16 jaar senior manager bij Nestlé, waar hij grote bedrijfstakken aanstuurde. Eerder in zijn loopbaan werkte hij aan een ruimteshuttleproject voor de Europese Ruimtevaartorganisatie.
 
In 2006 werd Beck uitgeroepen tot Young Global Leader of the World Economic Forum vanwege zijn prestaties en inzet voor een betere wereld.
 
Beck heeft een masterdiploma engineering van het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie en maakt deel uit van de strategische adviesraad van de instelling. Verder is hij lid van de raad van bestuur van de Saint Paul & Minnesota Foundation.
 

Neem contact op met Christophe Beck op sociale media:

Meer over Christophe Beck

CropHongKong
Een slimme manier waarop bedrijven kunnen omgaan met waterschaarste

Ter ere van Wereldwaterdag vertelt Christophe Beck, president en COO van Ecolab hoe bedrijven naar zijn mening kunnen bijdragen aan duurzamer waterbeheer.

Christophe Beck over hoe het vertrouwen na de COVID-19-pandemie kan worden hersteld
In dit interview met Ryan Heath van POLITICO op het World Strategic Forum vertelt Christophe Beck hoe Ecolab het herstel van het vertrouwen en de ondersteuning van zijn medewerkers, klanten en aandeelhouders tijdens een wereldwijde volksgezondheidscrisis heeft aangepakt.

Gerelateerde perspectieven