OxyGuard™40

40°C-oplossing voor horecatextiel

OxyGuard40 is een professioneel wasprogramma, specifiek ontwikkeld voor een stralend witte was, bescherming van het linnengoed, duurzaamheid en minder energieverbruik. Het programma, waarop patent is aangevraagd, zorgt ervoor dat er bij een lage temperatuur (40°C) kan worden gewassen door verbeterde chemische eigenschappen en een verlengde contacttijd.  

Ecolab begrijpt de wereld van professionele wasserijen voor de horeca, evenals de vereisten om maximale resultaten te leveren met duurzame producten. Het OxyGuard40-programma is het eerste programma in zijn soort dat een ecolabel mag dragen. Het product is marktleider op het gebied van duurzaamheid en vermindert het verbruik van water en energie voor wasprocessen met tot 30% omdat er minder water en stoom nodig is voor wassen bij een lage temperatuur.

Belangrijkste kenmerken

  • textiel blijft stralend wit gedurende de hele levenscyclus
  • laagste operationele kosten, langste levensduur voor textiel
  • hoogste normen voor duurzaamheid
  • geregistreerd als Europees ecolabel

Download de brochure OxyGuard40 voor meer informatie

Hilton logo

Ecolab helpt Hilton-hotels in Praag te besparen

Verhaal over OxyGuard40-oplossing

In 2018 introduceerde Hilton zijn Travel with Purpose 2030 Goals en was daarmee het eerste grote horecabedrijf dat op wetenschap gebaseerde CO2-reductie doelstellingen hanteerde die waren goedgekeurd door het initiatief Science Based Targets. Als onderdeel van de ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen voor zijn hotels heeft Hilton zich toegelegd op het verdubbelen van zijn investering in sociale impact en het halveren van zijn ecologische voetafdruk door middel van verantwoorde gastvrijheid in de hele waardeketen.

Ecolab werkte samen met Hilton en veranderde de aanpak van het wasproces volledig. De succesvolle inzet van de onder het EU-Ecolabel geregistreerde wasoplossing bij lage temperatuur OxyGuard40 hielp het water- en energieverbruik van de wasserij aanzienlijk te verminderen en ondersteunde het Hilton in Praag bij het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Meer links en referenties 

Gerelateerde programma's

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde programmapagina's gevonden.