PROTEX360° 

Laundry Protection Program

De veiligheid van patiënten en consumenten begint in de wasserij. U bent het verlengstuk van het team van uw klanten. Zij vertrouwen erop dat u hen helpt hun activiteiten, medewerkers en eindklanten veilig te houden. U moet geruststellen door de kans op kruisbesmetting te verkleinen en het merk van uw klanten beschermen. Hoe kunt u helpen?

Door schoon en veilig wasgoed te leveren.

Belangrijkste kenmerken
Ons Laundry Protection Program biedt geïntegreerde oplossingen om de wasserijactiviteiten veilig en efficiënt uit te kunnen voeren en heropenen na de COVID-19-pandemie en daarna. Het PROTEX360° Laundry Protection Program helpt commerciële wasserijen essentiële hygiënefactoren te monitoren, niet alleen tijdens het wasproces maar ook daaromheen en daarna.
COVID-19-webinar
Herstart uw wasserijactiviteiten op veilige wijze

Schoon textiel is een cruciaal onderdeel in de bescherming van klanten en individuen tegen infecties. Het volgen van de juiste processen en procedures voor het desinfecteren van linnengoed, maar ook het schoonhouden van wasserijoppervlakken en -faciliteiten is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat linnengoed schoon blijft vanaf het wassen tot aan de eindgebruiker. Het team deskundigen van Ecolab blijft op de hoogte van de laatste updates en staat klaar om u te helpen met verschillende onderwerpen over de situatie na de COVID-19-uitbraak.

In deze webinaropname (Engels) komt u meer te weten over een veilige en efficiënte uitvoering van de wasserijactiviteiten en de heropening na de COVID-19-pandemie, waaronder:

 • Checklists voor heropening en stappen om de hygiëne in de fabriek aanzienlijk te verbeteren
 • Manieren om uzelf en uw werknemers veilig en gezond te houden
 • Desinfectienormen en praktische manieren om de veiligheid van het textiel te waarborgen

PROTEX360°: vijf stevige pijlers van het programma  
Tijdens het wassen. Rondom het wassen. Verder dan wassen

1. Wasoplossingen en speciale producten

Wasoplossing voor de volledige bescherming van uw textiel 

Wees veilig en blijf beschermd met de verbeterde desinfecterende wasoplossingen van Ecolab.

Belangrijkste kenmerken:

 • desinfectie die effectief is tegen bacteriën en schimmels
 • geschikt voor alle typen textiel en kleding
2. Hygiëneplan
Om schoon, veilig en efficiënt te kunnen werken

Hygiëneprotocollen zijn essentieel als men gezondheid en veiligheid wil helpen garanderen op de werkplek. Het PROTEX360° Laundry Protection Program biedt richtlijnen, protocollen en procedures om te zorgen voor de veilige toepassing van chemicaliën die nodig zijn om de verschillende gebieden in uw faciliteit te desinfecteren en beschermd te blijven.

Ons hygiëneplan kent drie belangrijke aandachtsgebieden: veilige mensen, veilig textiel en een veilige omgeving. Het plan stelt u in staat de juiste hygiëneprotocollen te bepalen en implementeren om de continuïteit van uw wasserijactiviteiten te garanderen.


3. Service en expertise 

De kracht van mensen - onze kennis achter de chemie!

De experts van Ecolab werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf weer efficiënt en veilig aan de slag kan met het PROTEX360° Laundry Protection Program.

 • Prestatiemaatstaven voor elk cruciaal proces om de bedrijfsefficiëntie beter te kunnen volgen en de productiviteit te verhogen
 • Aanbeveling van verbeteringsgebieden als het gaat om de kwaliteit en het gebruik van zoet water en perswater om de wasprestaties te optimaliseren en de efficiëntie van de afwerking te verbeteren
 • Een monitoringprogramma om de prestaties van het wasproces te controleren voor alle kritieke chemische parameters om een consistent wasresultaat en een consistente textielkwaliteit te garanderen
 • Op afstand of op locatie problemen oplossen die zich voordoen in het wasproces

4. Bio-contamination control
Risicoanalyse en monitoring 

Het is belangrijk de juiste procedures vast te stellen om te voldoen aan de Europese hygiënenormen of om de verschillende kwaliteitscertificaten voor uw bedrijf aan te vragen. Het PROTEX360° Laundry Protection Program helpt om de hygiënenormen in het wasproces te controleren, maar ook daarbuiten, door de risico's van herbesmetting te identificeren en te beheren.

5. Opleiding

Hoe meer u weet, des te beter de resultaten


Het PROTEX360° Laundry Protection Program biedt trainingsmateriaal op maat voor verschillende niveaus:

 • Basiskennis over het wasproces
 • Desinfectie en hygiëne
 • Textielhygiëne
 • Chemische producten

Het trainingaanbod bestaat uit informatie over hygiëneplanprocedures, reinigingsproducten en desinfectie inbegrepen in het hygiënepakket. Technische kennis op verschillende gebieden om de bewaking van de processen veiligheid en kwaliteit te verbeteren maakt ook deel uit van het trainingsprogramma.

 

Gerelateerde programma's

No related program pages were found.