Blue Background with 1L bottle outline of Maxx Synbiotic with white text saying Maxx Synbiotic

Maxx Synbiotic assortiment

Effectieve, duurzame reiniging met een langdurig effect

Maak kennis met het revolutionaire Maxx Synbiotic arrangement dat niet alleen direct schoonmaakt maar ook van geen ophouden weet.


  • Bespaart middelen - De kracht van 50 miljard microben in elke fles versterkt de reiniging, wat uiteindelijk leidt tot betere en langdurige prestaties en het reinigen eenvoudiger en sneller maakt voor uw team. Voor de resultaten die u wilt.
  • Krachtig tegen geurtjes - Maxx Synbiotic breekt actief de bronnen van geurtjes af en verwijdert ook actief substanties die in de toekomst tot onaangename geuren kunnen leiden. Voor een continu frisse omgeving waarop u kunt rekenen.
  • Aardig voor de planeet - Een biologisch afbreekbare oplossing die na gebruik een natuurlijk microbieel evenwicht in stand houdt en een positieve invloed heeft op ons milieu. Voor een duurzamere toekomst.
  • Gebaseerd op wetenschap - Voor een sterkere toekomst.

Meld u aan voor onze exclusieve mailinglijst

Vul hieronder uw gegevens in en vink onderaan het formulier het vakje 'Ja, ik wil graag e-mails ontvangen' aan om u aan te melden voor onze exclusieve mailinglijst. U ontvangt dan de nieuwste updates over ons Maxx Synbiotic assortiment.

Meld u nu aan

Meld u aan voor onze exclusieve wachtljist. U hoort dan als eerste het laatste nieuws over Maxx Synbiotic.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.