Leslie Curry

Leslie Curry

KWALIFICATIES:

  • BSc Farmacologie/Toxicologie
  • Meer dan 30 jaar ervaring in risicobeoordelingen inzake de volksgezondheid
  • IRCA-geaccrediteerde GMP-auditor
  • Ervaring in globale regulering en veranderingsmanagement op dat gebied
  • Productcompliance, regulatoire en veiligheidsknowhow voor reinigingsmiddelen, desinfectanten, farmaceutische producten, nutraceuticals, supplementen, medische voeding en levensmiddelenadditieven

Leslie Curry
VP, Global Technical Consulting Validation Services

Leslie is de Vice President van Global Validation Services and Regulatory Affairs voor Ecolab Life Sciences. Ze leidt technische teams in de navigatie van de cGMP-omgeving voor de productie van steriele en niet-steriele farmaceutische en persoonlijke verzorgingsproducten.

Leslie heeft een achtergrond in risicobeoordelingen inzake de volksgezondheid, regulering en productbeheer. Gedurende haar carrière heeft ze gewerkt met wereldwijde regelgevende instanties aan best practices voor productveiligheid en risico-analyse voor de farmaceutische, persoonlijke verzorgings-, voedsel-, therapeutische voedings-, industriële chemische en pesticide-industrieën.

Voordat ze in 2012 bij Ecolab kwam werken, was Leslie manager op het gebied van regelgeving en wetenschappelijke zaken bij Abbott Nutrition, gericht op de ontwikkeling van kinder- en therapeutische voedingsinnovatie en wereldwijde strategieën voor wettelijke goedkeuring. Voorafgaand aan Abbott managede ze regulatoire en wetenschappelijke zaken bij Cargill, SC Johnson WAX en Environ. Leslie heeft een opleidingsachtergrond in toxicologie en farmacologie.