Bioquell L-4 Mobile Hydrogen Peroxide Vapor Generator

Bioquell L-4

Gebruik de Bioquell L-4 van Ecolab voor de biodecontaminatie van apparatuur en kleine maar ook grote ruimtes. Dit veelzijdige biodecontaminatiesysteem is eenvoudig in te stellen en te bedienen.

Samen met u ontwerpen we de beste configuratie voor uw ruimte, en we voorzien u van alle accessoires en aansluitingen die u nodig heeft om uw systeem in bedrijf te stellen.

De voordelen van Bioquell L-4

Beperk microbiologische vervuiling van uw appratuur en in open ruimtes en kamers met de veelzijdige Bioquell L-4. U kunt dit systeem optimaliseren met:

 • Accessoires voor verdeling door de ruimte en beluchting
 • Uitbebreide validatie en documentatie (IQ/OQ/Gas Cycle Development (GCD)/PQ)
 • Cyclusregistratie (thermische printer en oplossingen voor realtime-cyclusgegevens)

Gebruik de Bioquell L-4 voor biodecontaminatie van:

 • Omsloten systemen en apparatuur
 • Isolatoren
 • RABS
 • Vriesdrogers
 • Bioveiligheidskasten
 • Kooi- en stellingwassers
 • Incubators
 • Filterbankbehuizingen
 • Cleanroom- en laboratoriumruimtes van tot 350m3


Waarom kiezen voor Bioquell L-4

Icon displaying complete decontamination

Effectief

Waterstofperoxidedamp heeft een 6-log microben-dodend effect op oppervlakken binnen een afgesloten ruimte.

Gears icon

Efficiënt

Eenvoudig te installeren en bedienen. Het systeem kan bij kamertemperatuur worden gebruikt - er is geen tijdrovende ontvochtigingsfase nodig voordat een biodecontaminatiecyclus kan worden gestart.

Puzzle icon

Aanpasbaar

Kan worden geïntegreerd met meer complexe systemen Aan specifieke wensen aan te passen met Bioquell-accessoires.

Bioquell icons

Validatie

Volledige validatie inclusief inbedrijfstelling van apparatuur en IQ, OQ, GCD en PQ.


Bioquell L-4-configuraties

Bioquell L-4 system decontamination.

Bio-decontaminatie van apparatuur

Te gebruiken voor de biodecontaminatie van isolatoren, vriesdrogers, BSC's en andere apparatuur.

Bioquell L-4 system in room.

Biodecontaminatie van ruimtes

Voeg de optionele distributiekop van Bioquell toe voor de biodecontaminatie van ruimtes van maximaal 350m3.

Bioquell L-4 system filter bank.

Decontaminatie van filterbankbehuizingen**

De optionele boosterventilator voorziet uw systeem van extra capaciteit voor de biodecontaminatie van grote filterbankbehuizingen in minder tijd en met minder verbruik van waterstofperoxide.

3Decontaminatie van filterbankbehuizingen moet worden geverifieerd met de juiste effectiviteitsindicatoren, zoals biologische indicatoren (BI's)


Verwante producten en accessoires

Bioquell_R30_large.jpg

R-30 beluchtingsunit

Onze snelle beluchtingstechnologie wordt aangesloten op de Bioquell L-4 om waterstofperoxidedamp te helpen verwijderen na een biodecontaminatiecyclus. Dit kan de cyclustijden verkorten.

Bioquell_L4_Distribution_Head.jpg

Distributiekop

Geef uw Bioquell L-4 een nog groter bereik. Deze optionele accessoire breidt het vermogen van het systeem uit van de biodecontaminatie van apparatuur en behuizingen naar de behandeling van een hele ruimte.

Bioquell_Booster_Fan.jpg

Bioquell boosterventilator 

Voorzie uw systeem van extra capaciteit voor de biodecontaminatie van grote filterbankbehuizingen in minder tijd en met minder verbruik van waterstofperoxide.

Bioquell Hydrogen Peroxide

Bioquell HPV-AQ

Dit is een waterstofperoxide-oplossing met 35% water die wordt gebruikt in de Bioquell-technologie om waterstofperoxidedamp te genereren, die een 6-log microbendodend effect op blootgestelde oppervlakken bereikt.

Bioquell_Biological_Indicator_new_set.jpg

Bioquell BI's (biologische indicatoren)

Onze biologische indicatoren zijn gemaakt van Geobacillus stearothermophilus-endosporen en helpen u om een Bioquell-decontaminatiecyclus te valideren. Hiermee bevestigt u heel eenvoudig of u een 6-log reductie heeft gerealiseerd.

Bioquell_Room_CI.jpg

Bioquell Room CI's (chemische indicatoren)

Bevestig dat een Bioquell-cyclus de verwachte dampverspreidings- en -blootstellingsresultaten heeft gehad met deze gemakkelijk af te lezen chemische indicatoren. Een chemische strip reageert op een Bioquell-cyclus en verandert van kleur om te correleren met de verwachte werkzaamheid van de cyclus. Voor gebruik in kamers en besloten ruimtes van 10 m3 en groter.

Bioquell Validation

Validatie

Om aan de wettelijke vereisten te voldoen, moet u mogelijk het bewijs leveren dat uw oplossing voor bio-decontaminatie naar behoren werkt. Ecolab biedt getrainde technici en de validatiedocumentatie die u nodig heeft om aan de regelgeving te voldoen.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Zelfs te gebruiken op gevoelige elektronica en equipment

Onze waterstofperoxidedamp is hard voor microbiële oppervlakteverontreinigingen, maar zacht voor elektronica en apparatuur. Anders dan bij bespuiten en afvegen zijn er geen extra stappen nodig om resten te verwijderen. Wanneer u ruimten met moeilijk te reinigen apparatuur biologisch moet ontsmetten, is Bioquell ideaal. Voordat u Bioquell op uw elektronische apparatuur gebruikt, dient u contact op te nemen met de fabrikanten om de compatibiliteit te bevestigen.


Veelgestelde vragen over Bioquell L-4

Wat is de maximale grootte van de ruimte die de Bioquell L-4 kan ontsmetten?
Met de optionele distributiekop kan de Bioquell L-4 worden gebruikt om ruimtes van maximaal 3503 te ontsmetten.

Can ik dit aansluiten op mijn Building Management System?
Ja.

 

Neem contact met ons op

Neem contact op met Ecolab als u wilt weten hoe de Bioquell L-4 uw activiteiten kan ondersteunen en ervoor kan zorgen dat u vooroploopt als het gaat om naleving, productveiligheid en operationele uitmuntendheid.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.