Ecolab Bioquell proactive service.

Bioquell Proactive service

In een druk ziekenhuis kunnen biodecontaminatietaken er gemakkelijk bij inschieten. U heeft wellicht de juiste apparatuur voor biodecontaminatie van patiëntenkamers, de OK en andere ruimtes, maar wie gaat deze taken uitvoeren? Hoe vaak? Wat gebeurt er als de mensen die deze taken moeten uitvoeren andere verantwoordelijkheden krijgen en geen tijd meer voor de biodecontaminatiecycli hebben?

Bioquell Proactive is een all-inclusive service die elk aspect van de biodecontaminatieprocedures regelt die voor uw ziekenhuis vereist zijn, zodat uw medewerkers dat niet hoeven te doen. Bioquell-technici ter plaatse voeren dagelijks het volledige biodecontaminatieproces en protocollen uit en documenteren deze. Deze uitgebreide service voor een vast tarief helpt u om een consistent, solide biodecontaminatiestrategie te hanteren, om het milieu als bron van infectie te elimineren.

Voordelen van Bioquell Proactive
Biodecontaminatie-service

Responsiviteit
Wij werken met u samen voor een planning voor het onverwachte, inclusief uitbraken en noodbeheerssituaties. Met een team van Bioquell Proactive dat al ter plaatse is, kunt u spoedig antwoord verwachten, mocht zich een incident van biocontaminatie plaatsvinden, om de impact voor uw patiënten en uw faciliteit te beperken. Onze gespecialiseerde technici krijgen regelmatig updatetrainingen en zijn voorbereid op iedere situatie met biodecontaminatie.

Verbeterde efficiëntie
Als u voor de Bioquell Proactive-service kiest, helpen wij u met de biodecontaminatie van meer kamers dan wanneer uw eigen medewerkers de biodecontaminatie-apparatuur zouden bedienen. Dit is te danken aan een toegewijde Ecolab-specialist die toezicht houdt op het biologische ontsmettingsproces om ervoor te zorgen dat u nooit een geplande biodecontaminatiecyclus mist.

Consultatie expertise
Heeft u een vraag over de beste manier of zoekt u advies over biodecontaminatie? Vraag het ons. Met meer dan 20 jaar ervaring in ziekenhuizen hebben wij een ongeëvenaard inzicht. We werken vaak samen met faciliteiten die naast onze waterstofperoxidedamp, andere bbiodecontaminatiemethoden gebruiken, inclusief UCV en UV-PX (gepulseerde Xenon). We gebruiken deze brede ervaring en expertise om u te helpen uw doelen qua infectiepreventie te halen.

Wat mag u verwachten van Bioquell Proactive Service

Zodra u zich aanmeldt voor Bioquell Proactive, zal een Proactive-manager samen met de belangrijkste belanghebbenden in uw instelling een plan opstellen om uw doelstellingen voor infectiepreventie te behalen. Dit kan een focus zijn op specifieke pathogenen en het identificeren van welke afdelingen binnen uw ziekenhuis routinematige biodecontaminatie nodig hebben.

Uw toegewijde technici zullen:

  • Dagelijks een biodecontaminatie uitvoeren conform planning
  • Resultatenverifieëren en valideren en daar gemakkelijk leesbare rapporten van maken
  • Onderhoudt Bioquell-apparatuur en voert upgrades uit indien nodig
  • Bestelt materiaal en beheert de voorraad

Bioquell Proactive is all-inclusive. De aan u toegewezen technicus regelt alles, van begin tot einde. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers geen extra verantwoordelijkheden krijgen en vermindert het risico dat uw biodecontaminatieprogramma veronachtzaamd wordt tijdens drukke perioden in uw ziekenhuis.


Bekijken hoe het werkt


Waarom kiezen voor Bioquell Proactive Service

Icon displaying Assured

Betrouwbaar

Uw Bioquell-technicus heeft maar één taak - de strategie van uw biodecontaminatie in het spoor houden. We kunnen ook noodsituaties opvangen.

Icon displaying Adaptable

Aanpasbaar

Een aangepast plan voor biodecontaminatie die aan de doelen van uw faciliteit voldoet. Het plan kan altijd aangepast worden.

Bioquell icons

Uitgebreid

All-inclusive service voor een vast tarief. Geen verborgen of extra kosten. Gratis technologische upgrades.

Icon displaying complete decontamination

Effectief

Bioquell-apparatuur genereert verdampte waterstofperoxide, met een 6-log sporendodende werking op blootgestelde oppervlakken. 

Offerte aanvragen

Heeft u een all-inclusive decontaminatieservice nodig voor uw ziekenhuis of kliniek? Via dit formulier kunt u een offerte aanvragen van Bioquell Proactive, een service van Ecolab.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.