Ecolab Bioquell BQ-EMS

Bioquell BQ-EMS

In een ambulance kunnen in korte tijd veel patiënten plaatsnemen. In deze beperkte ruimte kan ineffectieve reiniging micro-organismen verspreiden en het risico op infectie voor patiënten en personeel vergroten. 

Help micro-organismen te elimineren met de Bioquell BQ-EMS van Ecolab. Dit draagbare biodecontaminatiesysteem gebruikt waterstofdamp om een 6-log reductie te realiseren op blootgestelde oppervlakken.

Eigenschappen van de Bioquell BQ-EMS

 1. Bedieningspaneel
  Het paneel, dat in een slijtvaste koffer zit en buiten het voertuig wordt geplaatst, bedient de verdamper- en beluchtingsunits draadloos. Voer het volume in van het gebied dat biodecontaminatie behoeft en start de cyclus met één druk op de knop.
 2. Waterstofperoxideverdamper
  Dit lichte, mobiele apparaat verspreid de waterstofperoxidedamp over blootgestelde oppervlakken in de besloten ruimte.
 3. Beluchtingseenheden
  Als de biodecontaminatiefase is afgerond, verwijderen twee krachtige beluchtingsunits de waterstofperoxidedamp uit de besloten ruimte. Er blijven daardoor geen restanten en geuren achter in de ruimte.
 4. Handsensor
  Veiligheid staat voorop bij Ecolab. Deze sensor die lage concentraties van waterstofperoxide waarneemt wordt gebruikt om te controleren of er damp ontsnapt tijdens de cyclus en ervoor te zorgen dat de ruimte veilig kan worden betreden aan het eind van de cyclus.
Ecolab Bioquell BQ-EMS Components


Waarom kiezen voor Bioquell BQ-EMS

Icon for Adaptable

Aanpasbaar

Het lichte systeem is gemakkelijk in en uit voertuigen te verplaatsen. Eenvoudig in elke omgeving op te stellen.

Icon displaying complete decontamination

Effectief

Waterstofperoxidedamp heeft een 6-log microben-reducerend effect op oppervlakken in een afgesloten gebied.

Bioquell icons

Efficiënt

Cycli zijn voltooid in slechts 45 minuten. Voertuigen zijn direct na de cyclus gereed voor gebruik.

Bioquell icons

Training

Specialisten van Ecolab trainen en certificeren uw personeel ter plaatse en geven herhalingscursussen als en wanneer dat nodig is. Iedere gebruiker krijgt praktische ervaring in het voorbereiden van een voertuig voor biodecontaminatie en wordt op de hoogte gebracht van veiligheidsprotocollen.


De Bioquell BQ-EMS is ideaal voor:

Emergency vehicles parked in a garage bay

Noodhulpvoertuigen

De Bioquell BQ-EMS werd speciaal ontwikkeld voor gebruik in ambulances, brandweerwagens, politieauto's en andere noodhulpvoertuigen.

Photo of the inside of a city bus

Niet-noodhulpvoertuigen

Zoals mobiliteitsshuttles en bussen

Vraagt u zich af of het Bioquell BQ-EMS-systeem de juiste keus is voor uw organisatie?

Hier tekstbeschrijving


Bekijken hoe het werkt

Bekijk het stapsgewijze proces waarmee een voertuig wordt voorbereid op biodecontaminatie.

Heeft u financiële hulp nodig?

Onze partner, EMS Grants Help, kan u helpen bij het vinden van subsidiemogelijkheden voor uw Bioquell-oplossing. Ze helpen ook met de aanvraag. Dit is een gratis service die op dit moment alleen in de VS wordt aangeboden.

Ga naar de website van EMS Grant Help om te beginnen.


Gerelateerde producten

Bioquell HPV-AQ

Bioquell HPV-AQ

Deze voor 35% uit water bestaande waterstofperoxide-oplossing wordt gebruikt om waterstofperoxidedamp te produceren. Deze damp realiseert een 6-log sporendodende werking op blootgestelde oppervlakken.
Bioquell biologische indicatoren

Biologische indicatoren (BI's)

Onze biologische indicatoren zijn gemaakt van Geobacillus stearothermophilus-endosporen en helpen u om een biologische ontsmettingscyclus van Bioquell te valideren.

Bioquell Room CI's (chemische indicatoren)

Bioquell Room CI's (chemische indicatoren)

Bevestig dat een Bioquell-cyclus de verwachte dampverspreidings- en -blootstellingsresultaten heeft gehad met deze gemakkelijk af te lezen chemische indicatoren. Een chemische strip reageert op een Bioquell-cyclus en verandert van kleur om te correleren met de verwachte werkzaamheid van de cyclus (103 en groter).

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Zelfs te gebruiken op gevoelige elektronica en equipment

Onze waterstofperoxidedamp is hard voor microbiële oppervlakteverontreinigingen, maar zacht voor elektronica en apparatuur. Anders dan bij bespuiten en afvegen zijn er geen extra stappen nodig om resten te verwijderen. Wanneer u ruimten met moeilijk te reinigen apparatuur biologisch moet ontsmetten, is Bioquell ideaal. Voordat u Bioquell op uw elektronische apparatuur gebruikt, dient u contact op te nemen met de fabrikanten om de compatibiliteit te bevestigen.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw hulpverleningsvoertuigen routinematig te ontsmetten? Gebruik dit formulier om een offerte aan te vragen voor de Bioquell BQ-EMS, een draagbaar en robuust decontaminatiesysteem.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.