Bioquell accessories including biological indicators, chemical indicators, and hydrogen peroxide.

Bioquell-producten:
Indicatoren en waterstofperoxide-oplossing

De Bioquell-technologie van Ecolab is ervoor gemaakt om een volledig 6-log microbendodend resultaat op te leveren in elke afgesloten ruimte. De krachtpatser achter al onze oplossingen voor biologische decontaminatie is Bioquell HPV-AQ, een waterstofperoxide-oplossing die voor 35% bestaat uit water.

De gepatenteerde Bioquell-technologie zet dit om in waterstofperoxidedamp, die microbiologische verontreiniging op de doeloppervlakken elimineert. Biologische indicatoren (BI) en chemische indicatoren (CI) van het merk Bioquell helpen u te verifiëren dat een biologische ontsmettingscyclus effectief was.

Room CI's (chemische indicatoren)

Room CI's (chemische indicatoren)

Bevestig dat een Bioquell-cyclus de verwachte dampverspreidings- en -blootstellingsresultaten heeft gehad met deze gemakkelijk af te lezen chemische indicatoren. Een chemische strip reageert op een Bioquell-cyclus en verandert van kleur om te correleren met de verwachte werkzaamheid van de cyclus. Voor gebruik in kamers en besloten ruimtes van 10 m3 en groter.

Download:

 
Isolator CI Chemical Indicator

Isolator-CI's (chemische indicatoren)

Deze snel afleesbare chemische indicatoren zijn voor besloten ruimtes kleiner dan 10 m3. Te gebruiken bij het ontsmetten van isolatoren, microbiologische veiligheidskabinetten, vullijnen of kleine gebieden zoals doorgangen en onderhoudstoegangslijnen, om snel de beoogde resultaten van dampverspreiding en -blootstelling te bevestigen.  

Download:

 
Bioquell CI-gegevensscanner

Bioquell CI-gegevensscanner

Gebruik deze scanner met Bioquell CI voor een betere registratie en rapportage. Schuif gewoon een gebruikte CI in de gegevensscanner om te bepalen of de cyclus de verwachte dampverdeling en -blootstellingsresultaten heeft gehad. Leg het meetbare resultaat audit-gereed vast zonder handmatige gegevensinvoer.

Download:

 
Bioquell biologische indicatoren

Biologische indicatoren (BI's)

Onze biologische indicatoren (BI's) zijn speciaal ontworpen voor het bio-decontaminatieproces met Bioquell-waterstofperoxidedamp. Elke BI is geënt met industriestandaard Geobacillus stearothermophilus-endosporen om te bevestigen dat een cyclus een 6-log microbenreducerend effect heeft gehad.

Download:

 
Bioquell Hydrogen Peroxide Sterilant

Bioquell HPV-AQ

Bioquell HPV-AQ is een hoogwaardige, zeer zuivere waterstofperoxide-oplossing die voor 35% uit water bestaat. Deze peroxide, ontworpen voor gebruik met Bioquell-technologie, heeft slechts één actief ingrediënt en voldoet wereldwijd aan de wettelijke normen. Voor meer veiligheid en traceerbaarheid worden onze peroxideflessen gevolgd met RFID-tags, zodat alleen goedgekeurd peroxide wordt gebruikt.

Download: