Bioquell BQ-50 waterstofperoxidedampgenerator

Bioquell BQ-50

Gebruik Ecolabs Bioquell BQ-50, een waterstofperoxidedampsysteem voor biodecontaminatie in patiëntenkamer en in het hele ziekenhuis. De Bioquell BQ-50 gebruikt waterstofdamp om een 6-log sporendodende werking te produceren op blootgestelde oppervlakken.

Bioquell-technologie helpt u de biologische belasting in uw ziekenhuis te verminderen en brengt de infectiepreventiedoelstellingen van uw organisatie binnen handbereik.

Functies van Bioquell BQ-50

  1. Beluchtingseenheden
    Plaats deze drie lichtgewicht beluchtingseenheden in de kamer om een dynamische luchtstroom te creëren om de damp tijdens een cyclus te verspreiden. Nadat het biodecontaminatiegedeelte van de cyclus is voltooid, breken de beluchtingseenheden de waterstofperoxidedamp snel af in waterdamp en zuurstof, waardoor er geen residu of sterke geuren achterblijven.
  2. Katheder
    De katheder staat buiten de patiëntenkamer en communiceert draadloos met de verdamper en beluchtingseenheden. Het eenvoudige bedieningspaneel met drie knoppen maakt het gemakkelijk om een cyclus te starten.
  3. Verdamper
    Snel, geautomatiseerd en lichtgewicht; de verdamper verspreidt de waterstofperoxidedamp op alle blootgestelde oppervlakken.
Ecolab Bioquell BQ-50 Components


Waarom voor Bioquell BQ-50 kiezen

Icon for Adaptable

Aanpasbaar

Het lichtgewicht systeem is eenvoudig door uw faciliteit te vervoeren. Eenvoudige, snelle opstelling in elke omgeving.

Icon displaying complete decontamination

Effectief

Waterstofperoxidedamp heeft een 6-log microben-dodend effect op oppervlakken binnen een afgesloten ruimte.

Bioquell icons

Efficiënt

Kamers zijn direct na de cyclus gereed voor gebruik. Er zijn geen verdere stappen nodig, zoals extra afnemen, om resten te verwijderen.

Bioquell icons

Training

Specialisten van Bioquell zullen uw medewerkers op de werkplek trainen, met opfriscursussen indien gewenst. Uw medewerkers leren een cyclus met verificatiemethoden te doorlopen en belangrijke veiligheidsfactoren te beoordelen.


Gebruik de waterstofperoxide-damptechnologie van Bioquell in veel ruimtes van uw ziekenhuis

Illustration lines pointing to different areas of a hospital where Bioquell Hydrogen Peroxide Sterilant can be used

Met de Bioquell BQ-50 kunt u biodecontamineren:

Operatiekamers, waar chirurgische patiënten kwetsbaar zijn voor infectie.

Ruimtes voor intensieve verzorging, waarin zich immuungecompromitteerde patiënten bevinden.

Gespecialiseerde afdelingen voor onder anderen brandwonden, transplantaties, NICU en endoscopie.


Vraagt u zich af of de Bioquell BQ-50 geschikt is voor uw organisatie? Neem contact met ons op. 


Gerelateerde producten

Bioquell Hydrogen Peroxide Sterilant

Bioquell HPV-AQ

Deze voor 35% uit water bestaande waterstofperoxide-oplossing wordt gebruikt om waterstofperoxidedamp te produceren. Deze damp realiseert een 6-log sporendodende werking op blootgestelde oppervlakken.

Bioquell biologische indicatoren

Biologische indicatoren (BI's)

Onze biologische indicatoren zijn gemaakt van Geobacillus stearothermophilus-endosporen en helpen u om een biologische ontsmettingscyclus van Bioquell te valideren.

Bioquell Room CI's (chemische indicatoren)

Bioquell Room CI's (chemische indicatoren)

Bevestig dat een Bioquell-cyclus de verwachte dampverspreidings- en -blootstellingsresultaten heeft gehad met deze gemakkelijk af te lezen chemische indicatoren. Een chemische strip reageert op een Bioquell-cyclus en verandert van kleur om te correleren met de verwachte werkzaamheid van de cyclus. Voor gebruik in kamers en besloten ruimtes van 10 m3 en groter.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Zelfs te gebruiken op gevoelige elektronica en equipment

Onze waterstofperoxidedamp is hard voor microbiële oppervlakteverontreinigingen, maar zacht voor elektronica en apparatuur. Anders dan bij bespuiten en afvegen zijn er geen extra stappen nodig om resten te verwijderen. Wanneer u ruimten met moeilijk te reinigen apparatuur biologisch moet ontsmetten, is Bioquell ideaal. Voordat u Bioquell op uw elektronische apparatuur gebruikt, dient u contact op te nemen met de fabrikanten om de compatibiliteit te bevestigen.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd om uw ziekenhuis of kliniek met de in de Bioquell BQ-50 te ontsmetten? Gebruik dit formulier om een offerte aan te vragen voor de Bioquell BQ-50, en we nemen spoedig contact met u op.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.