Ecolab Bioquell BQ-EMS Illustration with real components

Ontsmetting van voertuigen van medische hulpdiensten

Hoe zorg je ervoor dat de ruimte schoon en klaar is voor de volgende patiënt, nadat een zieke patiënt uit je hulpverleningsvoertuig is? Bioquell biedt een beproefde oplossing om de oppervlakken in uw hulpverleningsvoertuigen te biodecontamineren.


Over onze oplossing voor biodecontaminatie van hulpverleningsvoertuigen

Om het interieur van een ambulance te biodecontamineren, vertrouwt deze gespecialiseerde oplossing van Ecolab op een paar belangrijke aspecten Bioquell-technologie:

Bioquell Image

Dit draagbare, lichtgewicht, draadloze systeem verdampt de Bioquell HPV-AQ. Deze damp bedekt blootgestelde oppervlakken aan de achterkant van het voertuig, voor een 6-log sporendodende werking. Als sterilisatiemiddel vernietigt of elimineert het alle vormen van microbieel leven in de levenloze omgeving, inclusief alle vormen van vegetatieve bacteriën, bacteriesporen, schimmels, schimmelsporen en virussen.

  • Afhankelijk van de grootte van uw voertuig, kan een biodecontaminatiecyclus binnen 45 minuten, van begin tot eind, gedaan zijn
  • Bewezen compatibiliteit met gevoelige elektronica. Compatibiliteitsdocumentatie is op verzoek verkrijgbaar.
  • Laat geen residu of sterke geuren achter.
Bioquell Image

een waterige 35%​​​​​​​ waterstofperoxide-oplossing en bij EPA-geregistreerde sterilisatiemiddel.

Find Bioquell biological indicators (BI), chemical indicators (CI) and 35% hydrogen peroxide.

Chemische indicatoren (CI's) voor kamers bevestigen of de verwachte dampverspreidings- en -blootstellingsresultaten bereikt zijn. Een chemische strip reageert op een Bioquell-cyclus en verandert van kleur om te correleren met de verwachte werkzaamheid van de cyclus. Voor gebruik in kamers en besloten ruimtes van 10 m3 en groter.

De BQ-EMS is uitgerust met een waterstofperoxidesensor op laag niveau, om te controleren of er geen damp uit het voertuig lekt tijdens het biodecontaminatieproces. Deze sensor kan na een cyclus ook meten of het voertuig veilig betreden kan worden.

Hoe biodecontaminatie van noodhulpvoertuigen gaat

Bekijk het stapsgewijze proces om een voertuig voor te bereiden op biodecontaminatie.

Heeft u financiële hulp nodig?

Onze partner, EMS Grants Help, kan u helpen bij het vinden van subsidiemogelijkheden voor uw Bioquell-oplossing. Ze helpen ook met de aanvraag. Dit is een gratis service die op dit moment alleen in de VS wordt aangeboden.

Ga naar de website van EMS Grant Help om te beginnen.

Lees casestudy's noodhulpdiensten

Ontdek hoe aanbieders van hulpdiensten de decontaminatieoplossingen van Bioquell hebben gebruikt om de patiëntveiligheid te vergroten en geld te besparen:

Bioquell Validation

Validatie

Om aan de wettelijke vereisten te voldoen, moet u mogelijk het bewijs leveren dat uw oplossing voor bio-decontaminatie naar behoren werkt. Ecolab biedt getrainde technici en de validatiedocumentatie die u nodig heeft om aan de regelgeving te voldoen.


Programma's, producten, apparatuur en diensten

Ontdek het aanbod van ontsmetting voor voertuigen van medische hulpdiensten

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw hulpverleningsvoertuigen routinematig te biodecontamineren? Bioquell kan helpen. Gebruik dit formulier om een offerte aan te vragen en we nemen binnenkort contact met u op.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.